izmir353535 kullanıcısının son içeriği

1. I

110 cup Motorumun boyası ve palatmak

Merhabalar arkadaşlar cup motorum var ona yeniden boya atmak istiyorum internetten az araştırdımda sprey boya falan oluo sanırım bi zımpara atarım üstüne parlak sprey boya diye okudum akçalı sprey boya markası sizce olurmu yada nasıl yapmalıyım :S
  2. I

Egzoz başlığı

Merhabalar arkadaşlar 110 luk cup motorumda çift egzoz var ikiside çalışıor ama sesinden memnun değilim ikisinin kapağını söktürsem çok ses çıkarmı acaba ne kimseyi rahatsız edeyim nede polisleri dürteyim :) yada açtırmak yerine egzoz başlığı alsam ses değişirmi
  3. I

Cup Motor hakkında sorularım

Merhabalar 110 luk bi cup motorum var bu motor için 2 soru sorucam size şimdiden teşekkürler :) 1.sorum motoruma devir kesici taktırmak istiyorum nerede yaptırabilirim elektirikci diye duydum ama sizede sorayım dedim 2.sorum motorumu boyamak istiyorum bana sprey boyayla boyayabilirsin dediler...
  4. I

Cup motor boyası

merhabalar benim bi cup motorum var 2.el almıştım öbür sahibi orjinel boyanın üstüne sprey boyayla boya atmış benim gördüğüm güzel duruo ama rengi açık mavi atmış ben koyu mavi istiyorum yani anlıycağınız 3.kat sprey boya atsam boyalar dökülürmü yoksa zımpara falan yapıpmı atayım lütfen yardımcı...
  5. I

Motorumun egsozunun sesini hafif açtırmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar motorumun markası asya as 110-8 cup 2009 model egzozun sesinden memnun değilim hafif güzel bir ses vermek için egzoz başlığımı alayım yoksa egzoza delik delsem olurmu ? tavsiyelerinizi bekliyorum

Yeni mesajlar