Egzoz başlığı

Merhabalar arkadaşlar 110 luk cup motorumda çift egzoz var ikiside çalışıor ama sesinden memnun değilim ikisinin kapağını söktürsem çok ses çıkarmı acaba ne kimseyi rahatsız edeyim nede polisleri dürteyim :) yada açtırmak yerine egzoz başlığı alsam ses değişirmi

Tek silindir motordan seni tatmin edicek sesi biraz zor bulursun. Video sitelerinde araştır adamlar nasıl yapmış hangisi senin işini görür ?

millet ne derdinde tek silindirden ses çıkarcak burada birinde gördüm ybr çift egzoz diğerine bir baktım bağlantı falan yok süs diye koymuş bak kaliteli egzozlar 400 tl 500 tl daha da gidiyor bunlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eksoz başlıgını kesersen cok ses gelir. Eksozun kapagını kestirip ucuna ek eksozlardan kaynaklattırırsan sesi biraz daha azaltır ama sonuçta yinede bagırır. en iyisi eksoza hiç dokunma boşver polisler sadece eksoza bakıyo. eksozun kapalıysa plaka ruhsat dert etmiyorlar.

Plaka ruhsat vize sigorta herşey varda egzoz sesinden hiç memnun değilim boğuk bi ses gelio :S

Matkap'a 5mm ucu takıp egsozun uc kısmına 3 tane delik kafi kardeşim.On numara aragaz yapıyo hadi kolay gelsin ben 8-10 tane açmıştım:) Ama egsozu boşaltanlardan olursan yanımdan geçme küfür ederim.

merhaba arkadaşlar herkes motorunun egzoz sesini yükseltmek ister bense düşürmek istiyorum. hiç memnun değilim sesinden çok bağırıyo sesini yükseltmenin yollarını biliyorum ama nasıl düşürebilirim yardımcı olabilir misiniz ? motorum kanuni breton s 100. şimdiden teşekkürler.

dövücem sizi ama küfür yemek hoşunuza mı gidiyor zaten altındaki motor 100 lük ne sesi bekliyorsun biraz bin buna eğer paran da varsa al 600 lük
merhaba arkadaşlar herkes motorunun egzoz sesini yükseltmek ister bense düşürmek istiyorum. hiç memnun değilim sesinden çok bağırıyo sesini yükseltmenin yollarını biliyorum ama nasıl düşürebilirim yardımcı olabilir misiniz ? motorum kanuni breton s 100. şimdiden teşekkürler.

arkadaşım mesajı bi daha adam gibi oku ben motorum çok ses çıkarıyor ondan rahatsız oluyorum diyorum sen bana 600lük motordan bahsediyosun

Daha kaliteli bir egsoz çözüm olur sadece.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamın ne yazdığına bakmadan yorum atmak moda olmuş :)

cubculara artistlik yapan karşısında beni bulur efendi olun sonuçta bizde cubcuyuz :D dostum 2 egsozuda sök taiwan egsoz taktır onuda şişlettir karbüratörü büyült 10 numara ses çıkar ama cebindende bi 200lira çıkar :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar