istanblack kullanıcısının son içeriği

1. I

Honda CBF500 & Yamaha FZ6 Naked

Honda CBF500 & Yamaha FZ6 Naked Merhaba Arkadaşlar, Bu başlık daha önce açıldı mı bilmiyorum ama, bu 2 motoru kıyaslarsak, kullanan ve hakkında bilgisi olan arkadaşlardan önerilerini rica ediyorum. 1 ay içerisinde 3. motorumu alacağım inş :) Şimdiden teşekkürler...
  2. I

Suzuki GSR 600 & Yamaha FZ6 Naked

Merhaba Dostlar Bu 2 motorsiklet hakkında bilgi sahini olan var mı, kıyaslarsak sizler hangisini tercih edersiniz. Özellikle motorlardan kullandıklarınız varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.. SUZUKİ YAMAHA
  3. I

Honda Shadow 650cc & Yamaha Dragstar 650cc

Dostlar sizce yakıt, kullanılabilirlik, daha doğrusu her açıdan kıyasladığımızda hangisini tavsiye edersiniz ...:)
  4. I

Hyosung GV250 - Hyosung GT 250 NAKED - REGAL 250

Dostlar Merhaba Bu 3 motordan hangisi dersiniz.GT250 naked tarzı farklı ama olsun :) Şuanda Regal 150'im var. İnş. büyütücem motoru,sizlerinde tavsiye ve önerilerinizi almak istiyorum.Teşekkürler şimdiden... http://img113.imageshack.us/img113/2686/gv250hyosungzs2.jpg...
  5. I

Regal Raptor 150 ve Keeway 150

Merhaba Arkadaşlar Cruiser 250 cc motorları karşılaştırma yapılmış bir anket vardı.Fakat Kısaca sormak istediğim başlıktaki 2 motorun 150 cc olanlarından hangisini tavsiye edersiniz.Hem yakıt hem teknik olarak.teşekkürler.
  6. I

Mondial 150 Zat Yakıtı hakkında

Dostlar merhaba 150 zat kullananlardan bir bilgi isteyecektim.Daha önce konu açıldı mı bilmiyorum.yakıt durumu nedir,km de ne kadar yakar. 2.el alacağım bir tane,9000 Km'de 2006 model.gazlı bir aracım var şuanda 20 kuruş yakıyor km de.Zat ne kadar acaba,teşekkürler.
  7. I

Mondial 150zat ve 125zn

Dostlar merhaba Başlangıç olarak bir motor alacam,hem görünüş hem kullanışlılık hem fiyat olarak hangisini tavsiye edersiniz.yada bunların haricinde tavsiye edebileceğiniz bir motor var mı,ben cüzdanıma göre bunları buldum.Chopper ve vespa sevdiğimden 125zn çekici geldi :) şimdiden teşekkürler