İsmail_nb kullanıcısının son içeriği

1. İ

Bajaj marka sıfır motosiklet nereden alınır?

Merhabalar iyi günler dilerim. Nasipse sıfır dominar d250 alacağım, ancak google da yorumlara baktığım kadarıyla hiçbir bayii için tamam buradan alınır diyemedim. Sizce sıfır bajaj motosiklet nereden alınır, servis olarak hangi servisi önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim
  2. İ

Orta halli 250 cc motosiklet tavsiyesi

Cümleten selamun aleyküm. 85-90 bin lira civarı bütçem var, ns200 motorumu yeni sattım. 250 cc ye cikabilir miyim diye araştırıyorum ancak bu fiyatlara pazarlıkla falan sadece cf moto nk250 alabilirim gibi duruyor. Onun hakkında da yedek parça konusunda sıkıntı olduğunu, parçaların pahalı...
  3. İ

İstanbul Avrupa Yakası'nda işinin ehli, fiyatta insaflı tamirci

Cümleten selamun aleyküm, iyi günler dilerim. 2016 model bir ns200 um var, yağ yakma ve eksiltme problemi mevcut çok ciddi seviyede. İstanbul'da Avrupa yakasında hem fiyatlarına hem de işine güvendiğiniz, tavsiye edebileceğiniz usta varsa söylerseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
  4. İ

Sym wolf 250 alınır mı?

Cümleten selamun aleyküm. Pulsar ns200 kullanıcısıyım, yağ yakma eksiltme gibi problemlerim mevcut, bu yüzden uygun fiyata satıp yeni motor almak istiyorum. Pulsarı satıp üzerine bir miktar ekleme yaptığımda yaklaşık olarak 65 bin tl civarı bir bütçem olacak. Sym wolf ve mondial rx3i evo'yu...
  5. İ

Motosikletimi plaka olmadan muayeneye sokabilir miyim?

Merhabalar, plakam kayboldu ve muayenem bitti. Plakam olmadan muayeneye girebilir miyim? Muayenem olmadığı için plaka bastıramıyorum noterden
  6. İ

plakası düşmüş olan aracın muayeneye girmesi

Cümleten selamun aleyküm. 07.03.2023 tarihinde aracımın muayenesi bitti, bitmeden evvel plakam kayboldu. Trafik şubeye durumu bildirdim. Aracımın şu an muayenesi yok, muayenesi olmadığı için noter de plaka basımı kağıt vermiyor. Sorum şu, plakası olmadan aracı muayeneye götürebilir miyim? Ya da...

Yeni mesajlar