25 nisanda açmıştım diğer gönderiyi, yani ben bu sıkıntıyı yaşayalı iki ayı bırakın bir ay dahi olmadı, neye binaen bunları söylediniz anlamadım açıkçası abi

bayramın hemen öncesinde plakam düştü, sonrasında da halledemedim. Muayenemin bitişi de Nisan ayı. 3 tane noter dolandım, 3 ü de birbirinden alakasız şeyler söylediler malesef, boşlamadığım halde insanların iş bilmemesinden dolayı halledemiyorum. plaka olmadığı için muayeneye sokamıyorum, muayene olmadığı için de noterden plaka basım kağıdı vermiyorlar. Yani her şeyi kuralına göre yapmaya çalışsam da süreç ilerlemiyor, tıkandı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Bunları biliyorum problem değil, plakam yokken yeni ruhsat çıkarıp plaka değiştirebiliyor muyuz acaba,
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Söylediklerinize cevapla butonundan cevap veriyorum ama yazdıklarım dağınık şekilde yayınlanıyor nedenini çözemedim, karışık gözüktüğü için kusura bakmayın