irfan46 kullanıcısının son içeriği

1. irfan46

Çalınan motorsikleti trafikden düşürme

arkadaşlar benim motor 45 gün kadar önce çalınmıştı bugün maltepe emniyet müd. gittim motoru trafikden ve vergiden düşürmek için ordaki memur benden ek-1 forumu 3 tane istedi şoförler esnaf odasından alınacakmış birde int. randevu alacaksın dedi çalınan motoru trafikden düşürmek bile işkence bu...
  2. irfan46

çin malı scooterlar

ben bu çin malı türkiyede montajı yapılan scooterlar hakkında tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum mondial,asya,çelik.motoran,kuba,ramzey,kanuni,bisan,başka varmı bilmiyorum ismini hatırladıklarım bunlar bu markaları kalite olarak sıralasak hangisi diğerlerine göre biraz daha kaliteli ben...
  3. irfan46

2.el scooter

2.el scooter almak istiyorum ama çin malı olmayacak japon yada taiwan olabilir fiyat max. 2200 tl
  4. irfan46

haojue motor hakkında

arkadaşlar haojue motor hakkında bilgisi olan varmı çin malı ama kaliteliymiş galiba suzuki ile ortak üretim yapıyormuş sitesinde 125cc scooter modeli 4000tl kullanan varmı bu markayı
  5. irfan46

keeway motorsiklet hakkında

keeway motor almayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan varsa biraz bilgi almak istiyorum sitesinde baktım tekay diye bir firma getiriyormuş servisine baktım ist. anadolu yakasında sadece 1 servisi gözüküyor kadıköyde bunu görünce açıkçası vazgeçtim diyebilirim bir motor markasının en az 3-5...
  6. irfan46

2.el scooter

ben 2. el scooter alacam max. 2000tl çin malı olmayacak sym veya kymco hangisini önerirsiniz bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
  7. irfan46

ÇALINTI MOTOR

DÜN GECE EVİMİN ÖNÜNDEN MONDİAL SCOOTER MOTORUM ÇALINTI ZİNCİRLE KİLİTLİYDİ KESMİŞLER ZİNCİRİ MOTORU GÖTÜRMÜŞLER 2007 MODEL TURUNCU MONDİAL 150 HS MODELİ PLAKA 34 FDK 05 GÖRENLERİN LÜTFEN BU NUMARADAN ARAMALARI RİCA OLUNUR 0535 7232123
  8. irfan46

scooter motorum gaz yemiyor

slm benim mondial 150 hs scooter var sorun gaz yememesi devir ibresi 6' yı geçince benzin bitmiş gibi oluyor ve motor aniden yavaşlıyor gazı kısınca tekrar hızlanıyor yavaş gidince sorun yok hızlanmak isteyince oluyor acaba benzin otomatiğindemi sorun var aklıma bu geliyor bilgisi olan...

Yeni mesajlar