ireem kullanıcısının son içeriği

1. I

motorda acemiyim ne yapmaliyim

tesekkur ederiiim 1755971095 evet koruma demiri taktirmayi dusunuyorum zaten benim icin sart uzmandan egitim alma konusunu arastiricam cok tesekkurleer
  2. I

abi ben burda derdimi anlattim imla kurallarina o an ki panikle uymak aklima gelmedi kusura bakma ya bi daha ki sefer cok duzgun yazarim yeter ki cevap ver🙏🏿 1755970981 bi sure otoparkta surdum zaten.Babam arabayla gidiyo bende arkasindan onu takip ediyorum motor tecrubem var motorum agir...
  3. I

istanbuldayim daha once bi motorcu abi de bunu onermisti dusunuyorum aslinda cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin dusunucemm 1755970826 bisiklet cok surdum abi hafif biseyi cok rahat tasiyorum cg kullanmisligim var zaten,motorum bana gore agir 60 kilo kizim ben motorum 154 kilo ne yapmami...
  4. I

abi ani fren yapinca dusuyorum normal dur kalkta sorun yok
  5. I

ödşwödwiçdwğç niye oyle dedin ki
  6. I

merhaba ben motorda acemiyim daha alali 2 hafta falan oldu once motoru kullanabildigimden emin oldum sonra trafige ciktim ilk cikisimda baya paniktim zaten az kalsin bariyere giriyodum 3 kere de yavasca dustum bende de motorda sorun yoktu bugun de benzin almaya ciktim her sey guzeldi baya viraj...