Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tesekkur ederiiim
1755971095
evet koruma demiri taktirmayi dusunuyorum zaten benim icin sart uzmandan egitim alma konusunu arastiricam cok tesekkurleer
abi ben burda derdimi anlattim imla kurallarina o an ki panikle uymak aklima gelmedi kusura bakma ya bi daha ki sefer cok duzgun yazarim yeter ki cevap ver🙏🏿
1755970981
bi sure otoparkta surdum zaten.Babam arabayla gidiyo bende arkasindan onu takip ediyorum motor tecrubem var motorum agir...
istanbuldayim daha once bi motorcu abi de bunu onermisti dusunuyorum aslinda cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin dusunucemm
1755970826
bisiklet cok surdum abi hafif biseyi cok rahat tasiyorum cg kullanmisligim var zaten,motorum bana gore agir 60 kilo kizim ben motorum 154 kilo ne yapmami...
merhaba ben motorda acemiyim daha alali 2 hafta falan oldu once motoru kullanabildigimden emin oldum sonra trafige ciktim
ilk cikisimda baya paniktim zaten az kalsin bariyere giriyodum 3 kere de yavasca dustum bende de motorda sorun yoktu
bugun de benzin almaya ciktim her sey guzeldi baya viraj...