Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler, 2016 model Pulsar ns 200 motora sahibim yani euro 4 değil. Yakın zamanda üst fren merkezi pistonu hidrolik kaçırmaya başladığından dolayı ekuralkandan benim motoruma uygun olduğu belirtilen tamir takımını satın aldım. Parça geldi iyi hoş güzel ancak motorun üstünden çıkan parça ile...
Şu aralar motorumun ön fren hortumunu çelik hortum ile değiştirmeyi düşünüyorum ancak aranızda daha önce deneyimleyen var mı diye merak ettim deneyen var ise biraz bilgi verir ise sevinirim. Değiştikten sonra motorun frenlemesi ne şekilde etkilendi vs.
Ayrıca ön fren hortumunun tam olarak...
İyi günler kullandığımız şahinin yakın zamanda hız ve km sayacı çalışmaz oldu. Bende bunun üstüne söktüm tüm göstergeyi ilk önce yattım arabanın altına şanzımandan çıkardım km halatını elimle döndürdüm baktım yukarıdan da halat dönüyor yani herhangi bir kırılma kopma yok halatta sonradan...
Arkadaşlar iyi günler geçenlerde elime eski hidrolik yer krikolarından geçti küçüklerden içindeki yağı tamamlamak istiyorum ancak hangi yağı koyacağım hakkında bir fikrim yok bide bugün yanlışlıkla pompa pistonunu yerinden çıkarınca içinde olan yağın bir miktarıda heba olmuş oldu böyle de...
İyi günler, geçen sene kazadan sonra motorun debriyajından hafif sert kalkışlarda bazen de yumuşak kalkışlarda gart diye ses gelmekle beraber motoru tutan bişey oluyordu ondan sonra gitmeye başlıyordu ve artık son zamanlarda çoğalmaya başladı bu olay ve bende artık motorunda bakımı gelmişken yan...
İyi günler, pulsar 200 ns motorumun ön jantı değişmesi gerekiyor. Merak ettiğim ns 150 ile 200 ns ön jantları aynı ölçüde midir ? Bazı sitelerde aynı ölçülerde lanse edilirken bazı sitelerde farklı ölçülerde lanse ediliyor. Gerçek tecrübesi olan tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
Uzun zamandır motorumu dandik bir alarmlı kilit ile muhafaza ediyordum ancak kapalı garaj olduğundan dolayı problem olmuyordu. Yeni taşındığım yerde motor çok göz önünde bulunuyor ve disk kilidinin de çalınmasıyla yakın zamanda 16mm grade 80 zincir aldım. Buna uygun olacak 100-150 TL aralığında...
Merhaba daha önce geçirdiğim kaza ile ilgili bir konu açmıştım. Tekrardan bazı konularda yardım almam lazım şimdi daha önce de belirttiğim gibi polis tutanağında kusur oranları belirlenmediği için mahkeme yoluyla trafik kazası kusur oranı tespit davası açmam gerekiyor. Asıl sıkıntıya gelirsek...
Merhabalar, 5 Kasım sabah saat 9 gibi sağ şeritte ilerlerken sol şeritte ki arabanın sağa şeride kırarak solumdan çarpması sonucunda kaza yaptım. Yaklaşık 27 metre sürüklendikten sonra anca durabildim ve kazadan sonra olay yerine gelen ambulans vasıtasıyla hastaneye kaldırıldım. Tam ekipman...
Merhabalar dün anlık bir hışımla 2016 model 16xxx km de 200 ns sahibi oldum. Motorun lastikleri orijinal mrf marka dandik lastikler ve dün motoru alır almaz yoğun bir sağanak yağmura yakalandım. Motor hiç düz gitmiyor sürekli arka lastik geziniyor yanlıyor adamı motor sürmeye korkutuyor. Lastik...
Merhabalar KTM Duke 125 kullanıyorum ve yakın zaman da zincir değişimi yaptım ancak sorunun bundan kaynaklandığını düşünmediğimi söylerek konuya giriş yapmak istiyorum. Bugün motoru aldım ve yola çıktım düşük hızlarda böyle problem yoktu veya çok az olduğu için ben fark etmiyordum. Ne zaman...
Merhabalar bu zincir bana kafayı yedirmek üzere motorla giderken motorun zinciri aralıklı olarak dişliye sürtüyor ve hırt hırt sesi çıkarıyor. Zincirim halihazırda gevşek durumdaydı ve bundan kaynaklandığını düşünerek zincirimi gerdim ancak değişen tek şey hırt sesinin daha şiddetli ve peglerde...
Merhabalar 2013 model 33500 km de bir Duke 125 sahibiyim. Motorum da anladığım kadarıyla yağ yakma problemi var yaklaşık 2000 km önce yağ değişti ve bugün 500 ml civarı tekrar yağ eklemek zorunda kaldım. Motor toplamda zaten 1.3 litre civarı alıyor ve bundan önce ki yağ değişiminde ise motordan...
Merhabalar bugün ben ve arkadaşımın motorunda hidrolik değişimi yaptık. Ancak arkadaşımın motorunda sadece arkayi halledebildik ön tarafı açmaya çalıştığımızda vidanın biri gayet rahat çıkarken diğeri ise çıkmak bilmedi. Tabi bu kadar zorlamamızın üstüne vidanın başı yuvarlak oldu ve değişimi...
Merhabalar bir işe kalkıştık ama elimizr yüzümüze bulaştırdık. Motorda yağ ve yağ filtresi değişimi gerçekleştirdik ancak filtre kapağından yoğun miktarda yağ sızıyor sıkıntı ne oldu ne yaptık hiç bilmiyorum ama bu durum moralimi çok bozdu. Kapağın üzerinde o-ringi ile taktık ama takmaya...