Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi herzaman beklerim
1774995609
XX'i ilana koyucam ama önce bir üçünü çekeyim dedim.Benim her gün gözümün önünde olmasına rağmen gözüm takılıyor, haklısın :)
Hayatında vize sıkıntısı görmemiş, istedikleri ülkeye istedikleri gibi gidebilen, gelişmiş ülke vatandaşlatında var bu fantezi.
Başına bişey gelme olasılığı yüksek ülkelerde bişeyler yapma olayı.Şu kuzey korede noel geçirmek isteyen genç vardı ajanlıkla suçlanan.bu da onun gibi.
Ömür konusunda ben de meraklıyım.Metzeler kendi sitesinde Roadtec 02 yi öneriyor diye güvendim.Bir de dolu Multistrada gibi motorlar zaten FJR kilosunda. Racinglerde olduğu gibi 5000 km de bitmez umarım :)
Yaklaşık 14.000 km yapmış Road 6 GT lastikleri değiştirme zamanı gelmişti.Hem diş hem tutuş olarak çok birşey kaybetmemiş olsa da değiştirmek istedim.
Özellikle ıslak performansından çok memnunum ama Road 6 GT yi başka motorda kullanmadığım için, FJR yi de başka lastikle kullanmadığım için çok...
Bu olaydan bağımsız olarak
İstanbul izmir otobanı, kuzey marmara otoyolunda bazı kısımların almanyanın hız sınırı olmayan otobanlarından her açıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Ha almanyada asla soldan gitmez adam birini sollamayacaksa, bizde 80 le en soldan giderler o ayrı
Rahmetli çok yakın bir abim hayabusa almıştı 2013 yılında, 99 model. Hayırlı olsun demek gelmiyordu içimden, okadar çirkin geliyordu.
Bir tur atmak için aldım, dönüşte pazarlığı yaptık, ertesi gün satışı
Marquez'in bir fren analizi vardı,
Çok sert bir ön fren ile ön maşayı sonuna kadar kapatıyor
Arka tekerlek kesinlikle yerden kesilmiyor ve motor frenini sonuna kadar kullanıyor.
Viraj içine kadar ön freni kademeli azaltıp viraja yatmaya başladığı noktada arka freni kullanarak motorun arkasını...
2000li yıllardan sonraki japonların tümü neredeyse devrilince stop eder.nedenini araştırmadım çünkü motosikletin motoru, şasiye monte edildiği pozisyonda çalışmaya müsait.başka sebep aramaya gerek bile yok :)
Bu arada karbüratörlü 4 silindirli iki ayrı motorla da düştüm 2 sinde de hiç...