Arama sonuçlarınız

1. initial-D

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

Haha :) arka teker canavarları evet :)
  2. initial-D

Abi herzaman beklerim 1774995609 XX'i ilana koyucam ama önce bir üçünü çekeyim dedim.Benim her gün gözümün önünde olmasına rağmen gözüm takılıyor, haklısın :)
  3. initial-D

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Hayatında vize sıkıntısı görmemiş, istedikleri ülkeye istedikleri gibi gidebilen, gelişmiş ülke vatandaşlatında var bu fantezi. Başına bişey gelme olasılığı yüksek ülkelerde bişeyler yapma olayı.Şu kuzey korede noel geçirmek isteyen genç vardı ajanlıkla suçlanan.bu da onun gibi.
  4. initial-D

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Abi kemalpaşadayım ben, biryere gitmesekte istediğiniz zaman yazın bana gelin
  5. initial-D

07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Dibimizde çine virajları var, çıkıp gitmiyoryz ya,imrendim
  6. initial-D

Mart 15ten sonra inşallah.ZZR ye büyük bi bakım var gibi tekirdağ da
  7. initial-D

Ömür konusunda ben de meraklıyım.Metzeler kendi sitesinde Roadtec 02 yi öneriyor diye güvendim.Bir de dolu Multistrada gibi motorlar zaten FJR kilosunda. Racinglerde olduğu gibi 5000 km de bitmez umarım :)
  8. initial-D

Yaklaşık 14.000 km yapmış Road 6 GT lastikleri değiştirme zamanı gelmişti.Hem diş hem tutuş olarak çok birşey kaybetmemiş olsa da değiştirmek istedim. Özellikle ıslak performansından çok memnunum ama Road 6 GT yi başka motorda kullanmadığım için, FJR yi de başka lastikle kullanmadığım için çok...
  9. initial-D

Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Başıma bişey gelmeyecekse arabasına ve motoruna göre değişir diyorum :) Çift silindir 450cc adv motoru, Giulia Q4'e değişmem mesela :)
  10. initial-D

300 km/s hız yapan motosiklet sürücüsü yakalandı

Bu olaydan bağımsız olarak İstanbul izmir otobanı, kuzey marmara otoyolunda bazı kısımların almanyanın hız sınırı olmayan otobanlarından her açıdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ha almanyada asla soldan gitmez adam birini sollamayacaksa, bizde 80 le en soldan giderler o ayrı
  11. initial-D

Sürdüğün motosiklete hasta olmak

Rahmetli çok yakın bir abim hayabusa almıştı 2013 yılında, 99 model. Hayırlı olsun demek gelmiyordu içimden, okadar çirkin geliyordu. Bir tur atmak için aldım, dönüşte pazarlığı yaptık, ertesi gün satışı
  12. initial-D

Toprak MotoGP deki ilk sezonunda sürpriz yapabilir.

Marquez'in bir fren analizi vardı, Çok sert bir ön fren ile ön maşayı sonuna kadar kapatıyor Arka tekerlek kesinlikle yerden kesilmiyor ve motor frenini sonuna kadar kullanıyor. Viraj içine kadar ön freni kademeli azaltıp viraja yatmaya başladığı noktada arka freni kullanarak motorun arkasını...
  13. initial-D

Motosiklet devrildiğinde neden çalışmaz?

2000li yıllardan sonraki japonların tümü neredeyse devrilince stop eder.nedenini araştırmadım çünkü motosikletin motoru, şasiye monte edildiği pozisyonda çalışmaya müsait.başka sebep aramaya gerek bile yok :) Bu arada karbüratörlü 4 silindirli iki ayrı motorla da düştüm 2 sinde de hiç...
  14. initial-D

2026 eski 600 lükler hala alınır mı

Hepsinin parçasında sorun yaşayacağın için eski olacaksa japon, japon olacaksa Honda olması iyidir. 2005-2006 CBR 600F bakardım. Aşırı derece hor kullanılmadıysa çok sorun çıkarmaz. Makinesi, şanzımanı sağlamdır. 300 e motor alıp, 300 harcarsam, 600 binliraya alacağım motora binemem...
  15. initial-D

Motosiklet ve Video Trendleri

Bu shorts ve reels işin geleceği. Bir motor incelemesi olacaksa, tarihi ve giriş tanıtımı bir reel, tasarım detayları bir reel, donanım bir reel, teknik detaylar bir reel,sürüş bir reel, testi yapan kişinin fikri ve fiyat bir reel, artı ve eksi yönler bir reel 7 dakika ve parça parça.Youtube...
  16. initial-D

Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?

Bende hanımdan ötürü güncelledim arabayı. Bana göre 15 yaşında zaten yeterince değer kaybetmiş temiz bir araba ile 3 senelik periyotlarda binmek daha iyi.
  17. initial-D

Bu Civata Nedir?

Parça kodunu veriyorum 52101-MKP-DN0 Arka maşayı şasiye bağlayan civata.Üzerindekiler de yuvaya oturan elemanlardır. Motorunun maşa saplaması üzerindedir muhtemelen :) Serviste sağda solda kalmış bir başka motorun parçası motoruna konmuş olabilir Edit: kendin de işaretlemişsin zaten yukarıda
  18. initial-D

Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?

Motosiklet ve araba konusunda, almadan satmayı düşünmek, istediği modele değil daha rahat satacağı modele yönelmek malesef var ülkemizde ve bir asgari ücrete işimizi görecek yürüyebilen bir araba alamadığımızdan oluyor bu, insanları anlayabiliyorum ben öyle yapmasam da.

Yeni mesajlar