Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar... yazlıkta bindiğim çin malı scooterım artık iflah olmaz hale geldi. iki gün çalıştırmazsam üçüncü gün çalışmıyor. yeni motosiklet almaya karar verdim. öncelikle e-scooter denen elektrikli scooterler çok cazip gelmişti ancak bir çok kullanıcıdan olumsuz yanıt alınca o fikri...
merhaba arkadaşlar bugünün tatil olması sebebiyle yazlığa gittim yazlıkta kullandığım ufak bir scooterım var bugün sürerken aniden bir çukurdan geçtim ve motorun alt tarafı sert bir şekilde yere çarptı motor devrilmedi hemen toparladım fakat sesi değişti motorun sanırım egzozda bi sorun oluştu...
herkese selam olsun foruma yeni kaydoldum tüm merak ettiklerimi sizin tecrübelerinizden faydalanarak öğreneceğim inş. araba ve motor ehliyetin bir arada alırsak çok ucuza geliyormuş bir kurstan sadece motor ehliyeti için 400 lira fiyat aldım ek gelirlerle 1000 lirayı bulur dediler b ve a2...