Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Motorla viteste iken sehir icinde normal hizda giderken 20 le felan debriyaj sıkılıyken gaz verince alt taraftan tıkırtı sesi geliyo ard arda yapinca yok ama gazı tokatlayinca tak tak diye sanki zincir vuruyor bostayken yine yok veya vitese attım devriyaj sıktım gaz verince yine yok...
Merhabalar motor vitesteyken debriyaj sıkıl halde fazla gaz verince hafif yurur gibi oluyor ama giderken balatalarda bisey yok acaba normal mi gaz vermiyoken sıkıntı yok gaz verince viteste hafif yürüyor
Merhaba arkadaşlar motoru calistirdigimda isittigim zaman ani gaz yemiyor baska farkli marka motorlarda bu sorun yok yeni kasasina binmistim ondada yok gibi geldi ama ani gaz verince patırtı yaparak yiyor gazi ilk sorum buydu
Asıl sorum şu 2007 yuvarlak far kasa vardi daha once bende o...
Merhabalar
Gecenlerde motora egzoz taktim daha dogrusu uzerindeki egzozu uzundu kısalttırdım sonra yolda giderken tanidik birini gorunce arabasiyla yanindan gecip bi debriyajı gaz yaptim ama kesiciye de sokmadim sonra baktim ekran gitti motor kendisini kapatti yolda giderken kontagi actim...
Arkadaslar motorda tiger egzoz var ama ortadaki katalizör duruyor egzozun hakkını cok vermiyor orjinalini bozmasalarmis daha iyiymis madem tiger takmissin onu niye almiyon
Bu islemi gerceklestirmek istiyorum bilgisi olan varsa paylasabilirmi
Selam arkadaslar motorum 3000 4000 devirleri arasında çok ufak ufak şekilde teklemeye giriyo son gaz verince sıkıntı yok buji değiştireyim dedim yine aynısı oldu yarında karbüratör felan temizletcem aklıma bunlar geliyor. yardımcı olursanız sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05...
arkadaslar motordaki yağ lambası kontağı açınca 2sn yanıp sonuyor bu yağ değiştir demek mi oluyo değilse yağ zamanı gelince süreklimi yanıyor bilgilendirirmisiniz
selam arkadaslar motorumda çekişin çok az düştüğünü hissediyorum çok büyük bir sorun değil ama eskiye göre biraz daha performans kaybı yaşıyor sanki yolda bakımla alakalı bir konumu neyi değiştirmem gerekiyor havafiltresi falan bilgi verirseniz sevinirim motor 2012 23.000 km