Arama sonuçlarınız

1. I

Fz8 Zincir

Merhabalar Motorla viteste iken sehir icinde normal hizda giderken 20 le felan debriyaj sıkılıyken gaz verince alt taraftan tıkırtı sesi geliyo ard arda yapinca yok ama gazı tokatlayinca tak tak diye sanki zincir vuruyor bostayken yine yok veya vitese attım devriyaj sıktım gaz verince yine yok...
  2. I

Fz8

Merhabalar motor vitesteyken debriyaj sıkıl halde fazla gaz verince hafif yurur gibi oluyor ama giderken balatalarda bisey yok acaba normal mi gaz vermiyoken sıkıntı yok gaz verince viteste hafif yürüyor
  3. I

2004 Ybr

Merhaba arkadaşlar motoru calistirdigimda isittigim zaman ani gaz yemiyor baska farkli marka motorlarda bu sorun yok yeni kasasina binmistim ondada yok gibi geldi ama ani gaz verince patırtı yaparak yiyor gazi ilk sorum buydu Asıl sorum şu 2007 yuvarlak far kasa vardi daha once bende o...
  4. I

Yamaha xj6 diversion f

Arkadaslar motoru yeni aldim fan acinca dereceyi cok gec dusuruyor naked modeline gore hep 95 100 arasi geziyor fan acincada zor düşüyor
  5. I

Fz8

Merhabalar Gecenlerde motora egzoz taktim daha dogrusu uzerindeki egzozu uzundu kısalttırdım sonra yolda giderken tanidik birini gorunce arabasiyla yanindan gecip bi debriyajı gaz yaptim ama kesiciye de sokmadim sonra baktim ekran gitti motor kendisini kapatti yolda giderken kontagi actim...
  6. I

Enjeksiyon

Merhabalar fz8 2013 model motoruma kat iptlai yaptiricam benim bildigim kadariyla hava yakit karisim senkron ayari enjeksiyonlu motorlarda olmuyor Bilgilendirirseniz sevirim
  7. I

Fz8 egzoz

Arkadaslar motorda tiger egzoz var ama ortadaki katalizör duruyor egzozun hakkını cok vermiyor orjinalini bozmasalarmis daha iyiymis madem tiger takmissin onu niye almiyon Bu islemi gerceklestirmek istiyorum bilgisi olan varsa paylasabilirmi
  8. I

Fz8

Debriyaji sıkınca ses azaliyor birakinca çoğalıyor normalmi hala bu sorunlar
  9. I

Suzuki an 125

Arkadaslar bu motorda vakum emis hortumu neresinde kalın olan mi yoksa ince 3 e ayrılan hortummu Rolantide stop ediyor sorun orayla alakaliymis
  10. I

Xj 6 tiger

Arkadaslar merhaba tiger egsoz taktik yalnız bir süre sonra gazı biraktigimda egsoz patlamasi oluyor patırtılar yani
  11. I

Xj 6

herkese merhaba arkadaslar motor calısırken elimle egsozun deliğini tıkadığımda stop ediyor normal mi bu durum diğer motorlarda hiç yaşamadım
  12. I

TVS RTR 150

Selam arkadaslar motorum 3000 4000 devirleri arasında çok ufak ufak şekilde teklemeye giriyo son gaz verince sıkıntı yok buji değiştireyim dedim yine aynısı oldu yarında karbüratör felan temizletcem aklıma bunlar geliyor. yardımcı olursanız sevinirim ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05...
  13. I

Cbr 125

arkadaslar motordaki yağ lambası kontağı açınca 2sn yanıp sonuyor bu yağ değiştir demek mi oluyo değilse yağ zamanı gelince süreklimi yanıyor bilgilendirirmisiniz
  14. I

Cbr 125

selam arkadaslar motorumda çekişin çok az düştüğünü hissediyorum çok büyük bir sorun değil ama eskiye göre biraz daha performans kaybı yaşıyor sanki yolda bakımla alakalı bir konumu neyi değiştirmem gerekiyor havafiltresi falan bilgi verirseniz sevinirim motor 2012 23.000 km
  15. I

acil yardım

Selam dostlar. 250cc motorumun suyu ısınınca termost tarafındaki ince hortumdan su attıryor dumanlar çıkmaya başlıyor yeni bu oldu sorun
  16. I

BuMoto Calibre 250

Calibre 250 krank yataklımıdır arkadaslar acil bilgilendiren olursa sevinirim
  17. I

Zincir sesi

Selam arkadaslar motorumun zincirini ön dişliyi ve arka dişliyi yeni değiştirdim ama ilk kalkışlarda ve 1 den 2 ye atarken devir alana kadar zincir vurması sesi geliyor çıt çıt çıt gergi ayarına baktım sıktım gevsettim arka teker ayarını tam ortaladım bişeyler yapmaya calıstım ama düzelmedi ses...
  18. I

TVS APACHE 150 DEBRİYAJ AYIRMASI

selam arkadaslar motorum tvs apache 150 bir anda olan bişey yolda giderken debriyaj ayırmamaya başladı balatasını söktüm baktım dişleri yerinde iyi durumda tel ayarını sıktım yaptım yine ayırmıyor bilgisi olan varsa yardım lütfen
  19. I

Gaz Kesiyor Yardım

Slm arkadaşlar motosikletim 250cc calibre karbüratör manifoldu çatlak ve hava filtresi hortumu da iyi durumda değil motorum son gaz verince gaz kesiyor kesiciye girer gibi bazende devir düşürüyo bantla sardım yine aynısını yaptı sonra 2 sefer marsa bastım calısmadı depo altından duman cıktı...

Yeni mesajlar