Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı günler dilerim. Xmax için çift USB girişli 12v hızlı şarj cihazı almam gerekti. Bir kaç yıldır mevcutta kullandığım Spigen'in şarj cihazının hem üstüne gömülü sabit Type-C kablosu artık şarj etmiyor hem de harici USB üzerinden de yavaş şarj ediyor. Motosiklette başka elektronik cihaz da...
Herkese hayırlı hafta sonları dilerim.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere 10-20 bin TL bandında taksit ile F/P ürünü bir kask bakıyorum.
Karbon oluşundan dolayı 1.3 kg ağırlığı ile dünyanın en hafif ve güvenilir çene açılır kaskı seçilen AGV sportmodular kaskını gözüme kestirmiştim ama yurt...
Hayırlı günler dilerim üstatlar. Xmax kullanıcısıyım, genelde İstanbul içi işe git gel için kullanıyorum ama hafta sonları hava yağmurlu değil ise kafa dağıtmak için duruma göre 100-200-300 km günlük geziye de çıkıp geliyorum. Sırf bu yüzden 2023 sıfır motor, sadece hafta sonları gezme ile 1...