ilkerabi kullanıcısının son içeriği

1. ilkerabi

SAKARYA'DA FECİ KAZA

Sakarya'da motosikletli gruba bir aracın çarpması sonucu 8 kişinin öldüğü haberi geliyor.. Ayrıntılar:
  2. ilkerabi

KENAN SOFUOĞLU'nun 900 BİN € luk arabasıyla MECLİS'e gelmesi..

Sizlerin düşüncelerini öğrenmek isterim.. Ne derece bizi temsil edebilir, bağıran egzostla MECLİS bahçesinde tur atması bize karşı ayıp olmamış mı? Sizce Vekilliği HAKAN ŞÜKÜR'ün yaptığı vekilliğin bir adım ötesine gidebilir mi? Bir ay sonra doğalgaza %50 zam geldiğinde de helal olsun bak nasıl...
  3. ilkerabi

Kuba Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz. Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
  4. ilkerabi

Kanuni Kanuni Puma 150 Cc Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motor Tipi: Tek Silindir 4 Zamanlı Motor Hacmi: 147 cm3 Motor Çapı: 57x57.8 mm Motor Sıkıştırma: 10,5:1 Motor Soğutma: Hava soğutmalı Maksimum Güç: 11.56 HP/8500 d/d dev/dk Aktarma: Zincir Şanzıman: 5 Vites Uzunluk: 2000 Genişlik: 750 Yükseklik: 1110 Aks Arası: 1300 Sele Yüksekliği: 780...
  5. ilkerabi

151 rs yavaş kalkmıyor.

selam arkadaşlar, acemiye yardım: 2. el masraflarını odeyip 151 rs aldım. Gel gor ki acemiyim. Bu alet te alışmış illa hızlı kalkıp fırlaycam ben diyor. Oysa ben başlangıcta yavaşca kalkıp ağır agır gitmek istiyorum. Böyle olunca da habire gaz verip kesmek gıcık bir olay. Burdaki servise de...