Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sağolun valla, biraz aceleci davranıp hata ediyorum sanırım. Kurcalamak bu işim temeli cümlesi iyi geldi. Böyle böyle öğrenilecek sanırım.. teşekkürler cevap için
Ben de indireyim pdf açıp açıp bakarım.
Çok teşekkürler cevap için, evet biriyle çıksam daha güvende hissederim gibi. Ufak ufak başlıcam aküm bugün geldi onu takayım çıkacağım
Çok haklısınız valla. İlk iş akşam bakınacağım. Sonrasında Motomax'ten ücretsiz eğitimim var bir tane, şu akü gelsin halledeyim havalar da biraz toplasın grup eğitimine de katılacağım.
Ne kadar eğitim o kadar iyi gibi geliyor. Bakalım havalar az toplasın her fırsatta çıkmayı planlıyoru. İşe...
Çok haklısınız ama işte full acemilik olunca o kitapçığın bile okunmasının bu kadar önemli olduğu aklıma gelmedi. Nasılsa hiçbir halt bilmiyorum ona baksam da anlamam gibi geliyordu.
İlk iş okuyacağım, sonra güvenilir bi usta bulacağım. Hele de muhabbeti seviyorsa anlattırır başında getir...
Çok sağolun cevap için. Kitapçığı baştan sona hiç okumadım bir şeyler lazım oldukça göz gezdirdim haklısınız.
Motor hediye sayılır bu arada gerçekten, devri bile yarın nöbetçi noterde yapacağım daha üstüme almadım. Çok yakın arkadaşım mart 25'te aldı, büyük motora geçince scooterı bana bıraktı...
Arkadaşlar selamlar. Sym Adx 125im var bikaç aydır. A2 ehliyeti 5 ay önce aldım. Ekip Akademi'den eğitim aldım çok memnun kaldım trafiğe çıkmaya başladım. Sürüşle ilgili epey takip ettiğim isim var trafiği okuma konusunda çok yardımcı oldu videolar.
Sorum şu, daha önce arabam motorum vs olmadı...