Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese hayırlı günler, maalesef kronik şanzıman sorunu benim de basıma geldi ve şanzımanın parçaları piston eteklerini kırmış mecbur yeni piston alacağım.benim sizlere sorum da burada baslıyor aslında.kırılan pistonlar 54.50mm fakat silindir iç çapı 55mm şimdi bu motora kaç mm piston...
merhabalar belirttiğim üzere istanbul anadolu yakası taraflarında hobi veya iş olarak araç veya parça boyama ile ilgilenen ve kompresörü olan atölyesinde kısa süreliğine takriben 1-2 gün kendi malzemelerimle boyalarımla parça boyamama müsaade edecek biri var mı acaba sadece kompresör ve kücük...
Merhaba iyi günler herkese, öncelikle forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın 1-2 ay önce regal raptor daytona 250 motosikletimin ön arka çamurluklarını ve deposunu boyama kararı aldım ve gerekli araştırmaları yapmaya başladım. oto boya malzemesi satan dükkanlarda araba...
Merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere 2012 model bir regal raptor daytona 250 kullanıcısıyım ve ön amörtisörler aşırı sert.Mesela derin bir cukurda bile amörtisörler cok az içeri girip çıkıyor ve bütün sarsıntıdan motor da ben de fazlasıyla etkileniyoruz.Başka bir örnekte motorla giderken...
Merhabalar regal raptor daytona 250 motorum var ,bugün bir tamirciye gittim ufak bi ayar icin adam arka lastikteki boylu boyunca olan çatlağı görünce baya bir şaşırdı ve çok tehlikeli olduğunu böyle sürmemem gerektiğini söyledi fakat başka bir usta hic bisey olmaz ondan demişti sizce bi risk...