IceFrog kullanıcısının son içeriği

1. IceFrog

Çaldırmama çabaları

Merhabalar, Açık alanda tutmak zorunda olduğum bir scooter’ım var. Arka tekerden zincir geçemeyecek kadar kalın ve ön tekere takmak pek istemiyorum. Arka tekerdeki amortisörden dolayarak bağlıyorum fakat aşağıda resimlerde paylaştım acaba daha saçma bir iş mi yaptım, amortisörü söküp zinciri...
  2. IceFrog

100/80-17 ve 130/70-17 / lastik

Merhabalar, Babamın Mondial Rx1 model bir motoru var ve üzerindeki fabrika cıkısı lastikleri istanbulda artık yagmurlarla beraber kaymaya başladı. Kendisi uzun km'ler yapmayan efendi şekilde kısa mesafe kullanan birisidir. Kendisine 100/80-17 ve 130/70-17 ( sanırım cbr 125 ebatı ile aynı )...
  3. IceFrog

Beklenmedik MT-09

Merhabalar yakın zamanda 2021 MT 09'u beklemek mi yoksa XSR900 mü derken, yeni MT 09'u beklemek yerine XSR900'ünde piyasa yavaşlıgı yüzünden ani bir kararla 2019 MT 09 almış bulunmaktayım bugün itibari ile. Fikir verip zaman ayıran herkese teşekkürler.
  4. IceFrog

Boş muhabbet ama kararsız kaldım

Merhabalar, Yakın zamanda motorumu sattım ve arayış içerisindeyim. Esasında yeni kasa mt-09 alacaktım ama bayilere ne zaman geleceği belli değil ve süreler gittikçede uzuyor. Neyse, bende kaşınmaya başladım ve XSR900 lerede bir tekrar baktım. Sizden sadece fikir ve şahsi tercihlerinizi...
  5. IceFrog

Anadolu Yakası Moto Egzozcu

Merhabalar arkadaşlar dün seyir halindeyken nasıl oldu bilmiyorum ama egzoz tüpünün bağlantı yeri sanırım kaynak yerinden koptu şu an kelepçe tutuyor. Kısaca acilen anadolu yakasında Moto egzozcu lazım. Bildiginiz var mı ??
  6. IceFrog

Yağ Çek

Selamlar, Motorumun yağ değişim ve bakım zamanı geldi (10000 km ) Uygun bir yağ bakınır oldum. Motul 7100 dikkatimi çekti fakat fazla bilgi bulamadım ve servisteki arkadaşlar çok kısa ömürlü bir yağ olduğunu tavsiye etmediklerini belirttiler ( Servis Castrol tam sentetik kullanıyor) Yarı...
  7. IceFrog

Mitas Sport Force Plus 120-180

Merhabalar, Mitas sport force plus düşünüyorum geçmiş konulara baktım fakat güncel bir fikir istiyorum kullanan arkadaşlardan. Genelde kuru havalarda kullanıyorum. Viraj performansı, çabuk ısınıyor mu, tutuşu, fren performansı vs nasıl kullanan arkadaşlar fikir verebilirlerse önerilerini...
  8. IceFrog

R25 Arka Fren Abs Sorunu

Merhaba arkadaşlar, R25 Abs modeli kullanıyorum. Bazen arka freni kullanmam gerektiğinde kanımca çok da sert basmadığım halde arka fren kitleniyor, evet kitleniyor abs devreye girmesini beklerken arka teker kayıyor. Sizlerde de bu sorunu yaşayan yada fikri olan arkadaşlar var mıdır ?
  9. IceFrog

Deri Ceket ( SS )

Merhaba bu ceket sizce bana küçük mü ? Sarması gerekli tam oturması lazım diye böyle aldım fakat ama sanki biraz emanet gibi duruyor gibi geliyor :) https://i.hizliresim.com/Emvzq8.jpg https://i.hizliresim.com/Ll9Y4G.jpg
  10. IceFrog

Mc50 / Mc50 Soft / Rosso II Alman..

Merhaba arkadaşlar, Açıkçası bütün forumu talan ettim fakat kafam hala biraz karışık olduğundan güncel bir konu açma ihtiyacı duydum. 110 / 140 ebatında R25 e lastik almam gerekiyor artık.. Fakat başlıkta belirtmiş olduğum 3 lastik arasında kaldım. Mc 50 :750 TL / MC 50 Soft : 950 Tl / Rosso...
  11. IceFrog

Kuyruğunuza kadar giren arabalar

Dün E-5 üzerinde sol şeritten 100 km hızla ilerlerken ve önümdeki araçla mesafemi korumak için 1 araba boyu farkla ilerlerken arkadaki arabanın k...ma kadar girip birde aynadan baktığımda el kol hareketi yapıp hadi hadi demesi ve benim elimle ne var diyince ilerle hadi demesi. Hayır yol versem...
  12. IceFrog

Katlanır Plaka Görünümlü Sabitlenmiş Plaka İşlemi - İstanbul Anadolu Yakası

Selamlar, Katlanır plaka görünümlü, sabitlenmiş katlanmayan plaka işlemi yaptırmak istiyorum. Anadolu yakasında bu işlemi yaptırabileceğim bir yer var mı bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi ?
  13. IceFrog

Rodaj Km'si Dolmadan Rodaj Bakımı

Selamlar, İşten güçten dolayı motora çok sık binme fırsatım olmuyor. Motoru alalı 15 gün oldu motor henüz 150 km' de. Servis motorun alındıktan sonra 1000 km olsa da olmasa da motorun 6 haftada en geç 7. haftada rodaj bakımına getirilmesi gerekli garanti kapsamında olması için dedi. Şimdi benim...
  14. IceFrog

HJC FG ST FİBER

Kask fiberdir pinlock vardır. Bildiğiniz sıfır kask toplamda 2 kere kullandım. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-hjc-fg-st-fiber-m-beden-654418072/detay
  15. IceFrog

Uygun Yağ Seçimi ve Farkları (7100-5100)

Selamlar, Yağ değişimi için Motul 5100 yada Motul 7100 arasında birinin yarı sentetik diğerinin full sentetik olması dışında çok bir bilgi bulamadım. Bu iki yağ neye göre tercih edilmeli yada servisteki yamalubeyi koy gitsin mi denmeli. Bu arada Rodaj bakımında ve servis bakımlarında ben kendi...

Yeni mesajlar