ibrahimbrs kullanıcısının son içeriği

1. I

görüşleriniz

benim sorum bende 125 cc bir motor var ve genelde günde gidiş geliş 50 km yol yapıyorum ve ortalama 70 km +-10 hızla gidiyorum motor haliyle ısınıyor ve arkadaşlarım diyorki 5. vites en aşağı 100 km civarı gitmen gerekliki ısınmasın sizlerin tecrübesi çok arakadaşlar görüşleriniz nedir . eksik...
  2. I

pes valla

herkese selam öncelikle . dün avrupa yakasına geçerken gördüğüm manzara pes dedirtti keske resimleyebilseydim.neyse ben manzarayı anlatayım.E-5 ten 1. köprü ayrımında iki scooter ı yanyana gördüm bende niye böyle gidiyorlar dedim yaklastıgımda bırının dıgerını ayagı ıle ıteledıgını gördüm ve bu...
  3. I

a2 ehliyetimi aldım ama

ehliyeti dün aldım ama inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum şimdide motora binemiyorum
  4. I

kanuni windy s elektirik problemi

beyler motoru ikinci el aldım ve sürekli bana akü problemi yapıyor geçen hafta arkadaslarla mahallde biraz turladık sarj oldu el marsı calısıyordu hafta ıcı calıstı(ele marsı ile ) ama dun işe gittim aksam da biraz kullanmak adına arkadası evine bırakayım dedimewine kadar bıraktım iyi yolda...
  5. I

kuba motorsikletler

motoru servise götürdüm showroomda bakınırken kuba motor sikletlerine baktımda motorun üstünde japan yazıyordu arkadaslar bu motorlar hakkında bilgisi olan var mı ?
  6. I

kanuni windy s 125

benim motorda sürekli elektrik sisteminde sorun cıkıyor sorunda ayak marşı var allahtan çalıştırıyorum daha stop etme flan yok bazen zaman oldumu ana sigorta kutup başı filan kontrol edip temizli yorum sorun bir iki gun geçişyor el marşı alıyor o zaman . arkadaşlar sizin bildiğiniz soketleri...
  7. I

prohell

pantolon ve mont aldım bugün yağmurda yol yaptım ve indiğinde iç çamaşırım ıslanmıştı ürünü yeni aldım hemen aldığım yere tel açtım getirmemi ve kontrol edip olayı çözceklerini vbelirttiler .ee benim sorunum ne diyeceksisiniz belki bu markada böyle bir sorunla karşılasan varmı varsa ne yaptı...
  8. I

prohell

ben prohel marka 4 mevsin bir mont alacağım acaba içinizde kullanan ve ya bu marka hakkında bilgi olan var mı

Yeni mesajlar