görüşleriniz

benim sorum bende 125 cc bir motor var ve genelde günde gidiş geliş 50 km yol yapıyorum ve ortalama 70 km +-10 hızla gidiyorum motor haliyle ısınıyor ve arkadaşlarım diyorki 5. vites en aşağı 100 km civarı gitmen gerekliki ısınmasın sizlerin tecrübesi çok arakadaşlar görüşleriniz nedir . eksik bilgileri belirtirseniz tamamlarım şimdiden saolun

Yok öyle bir şey. 70-80 km en ideal hızları. Hatta 5. viteste bu hızlarda gidiyorsan daha rahat soğur. Devir nispeten düşük, hava nispeten fazla. Bu günlerde ısınması normal havalar cozutmuş durumda. :)

kullandığın devir ve sürat hava soğutmalı motor için ideal bir kullanım şekli. eğer motorun aşırı ısınıyorsa ve hava sıcaklığı gibi extrem bir durum söz konusu değilse motor yağını kontrol etmende fayda var derim.
saygılar.

Yok öyle bir şey. 70-80 km en ideal hızları. Hatta 5. viteste bu hızlarda gidiyorsan daha rahat soğur. Devir nispeten düşük, hava nispeten fazla. Bu günlerde ısınması normal havalar cozutmuş durumda. :)

aynen arkadaşın dediği gibi gittiğin hız ideal yaz aylarında motorun biraz fazla ısınması normaldir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar