ibrahim17_71 kullanıcısının son içeriği

1. I

Uag 150 tekleme sorunu

Artık olmuyor çözdük sibop ayarındanmis
  2. I

Uag 150 tekleme sorunu

Biraz daha kıscam onu da yarın yaparım dondum dışarısı soğuk 😅
  3. I

Uag 150 tekleme sorunu

Emme 0.20 demişti 0.10 a çektim egozozda 0.20-25 civarı çıktı onu da 0.15 e çetim tekleme kesildi sayılır biraz daha sıksam daha iyi olacak gibi 6-7 bin devir yerine 9-10 bin devride tekliyor ama çok az
  4. I

Uag 150 tekleme sorunu

Volanti kaç lokma tutuyor acaba biliyormusunuz?
  5. I

Uag 150 tekleme sorunu

Subap ayarı emme egzoz kaç olmalı?
  6. I

Uag 150 tekleme sorunu

Merhaba 150 uag aldım 50cc den çevrilmiş. 6-7 bin devirlere gelince tekleme yapıyor ve ara sıra patirdama yapıyor gaz kapatınca.Yetkili servisi aradım 7 bin devirde kesiciye girer diyo lale :d Şimdi hava yakın ayarı yaptım Jikleyi kontrol ettim Buji yi kontrol ettim Geri dönüş hortumunu iptal...
  7. I

Bozuk sübap ayarı motosikleti stop ettirir mi?

Çözüldü mü sorununuz? Aynı sorunu bende yasıyorum
  8. I

Cg el marşı

Merhaba bende cg var el marşı durduk yere gitti çalışmıyor akü sağlam marş otomatiği de sağlam tornavida ile dokununca çalışıyor yinede gittim başka bi marş otomatiği taktım yine çalışmadı nasıl çözebilirim
  9. I

krank boyu- strong nasıl ölçülür

krank boyu - strong nasıl ölçülüyor? araştırdım biraz ama fazla bişey bulamadım piston silindir büyülteceğim ama kaç boy silindir alacağım bulamıyorum.
  10. I

krom - nikalaj parçaları koruma

krom - nikalaj parçaları nasıl koruyabilirim far ve sinyal kulak demiri gibi krom parçalar var 1 hafta önce temizledim yine pas tutmaya başladı. Polikor ince polisaj pasta ile yaptım çok güzel oldu parladı ama paslandı yine. Vernik sprey ile 1-2 kat atsam nasıl olur acaba matlaşır mı?
  11. I

kara duman

100cc motor var motorla hiç oynanılmadı düşük devirlerde boğuyor düzelmesi için debryaj çekip bağırtmam gerekiyor kendine gelmesi için kara duman attıktan sonra düzeliyor. kara duman fazla yakıttan oluyormuş 2-3 aydır hep hava ayarı yapıyorum olmuyor acaba sibop ayarları kaymış olabilir mi...
  12. I

rolanti tutmuyor

merhabalar bende 100cc çin malı motor var (100cc karbraöt var üstünde). Ne yaptıysam ne ettiysem ronalti sabit durmuyor, boğuluyor,kara duman atıyor (fazla yakıttan dolayı). Motor soğukken hava ayarını yapıyorum olmuyor sıcakken yapıyorum hiç olmuyor sonra tekrar soğutuyorum olmuyor. Motor...
  13. I

ARKA DİŞLİ GÖBEĞi

merhabalar kuba cr1 motor var arka dişli göbeğini tamburunu kırmışlar atmışlar. İnternetten baktım ama cr1 için satan yok bu cup yada cg ler için satılanlar uyar mı??
  14. I

motor ısınınca rolanti tutmuyor

merhabalar 100cc cg tipi motor var 5-10km yol gittikten ve ısındıktan sonra rolantide durmuyor soğukkende 4 ve 7k devir aralarında da boğuluyor gibi 2 zamnalı motor sesi çıkartıyor 7k deviri geçince sorun yok çok defa rolanti ayarı yaptım soğukken de sıcakken de karbüratörde pislik yok arada...
  15. I

....

...