ibrahim mert kullanıcısının son içeriği

1. I

acil mont yardımı !!!!!!!!!!!!

Herkese merhaba. Prosev hörgüçlü mont kullanan var mı ? Bunu almaya karar verdim bugün alıcam nasipse biyerde deneme şansım olmadı ama beden olmazsa değiştireceklerini söylediler...
  2. I

Hangi ceketi almalıyım?

Herkese merhaba bütcem baya az ama şuan ceketim bile yok o yüzden alabileceğim seçeneklere baktım.Şuan Eskişehir'deyim burası soğuk şu günlerde bile üşüyorum biraz deri ceketle.Yazın memlekette olucam Denizlide.Sonra okul başlangıç yine Eskişehirdeyim.Bir daha ceket alabilir miyim bilmiyorum...
  3. I

2012 tvs apache rtr aldım

Merhaba lar.Geçen cuma aldım motosikletimi.Yaklaşık 200 km kullandım 3 gün binebildim aralarda yagmur yağdı çıkarmadım dışarı.şimdilik memnunum.İlk devriyajli vitesli motorum.vites geçişinde arada zorluyor beni bi baktirmaya goturucem birde stop edip duruyo en az 5 10 dk isitmama rağmen.Ama hava...
  4. I

Buğudan önümü göremiyorum !!!!!!!

Napcaz böyle? Aldık kask ls2 FF 351 atmos siyah.Takar takmaz nerde olursam olayım vizör görülmeyecek derecede buğu oluyor.Hava çok soguk vizörü acamiyorumda.Vizorun en üst kisminda yarım santim buğu olmayan yer var tek görüş alanim orasi kafayı iyice eğerekten.Havalandirmalarida açık.kaskta...
  5. I

Ben geldimmmm :)

Herkese merhaba.7 mart cuma günü 2012 model siyah the apache alarak motosiklet dünyasına girmiş bulunmaktayim.Vatana millete hayırlı olsun.Kazasız belasız surusler diliyorum herkese tabi kendime de. Motoru 2.el aldım 1.850 km deyken,çok temiz sıfır ayarındaydi.Su an 2010 km de falan hava soğuk...
  6. I

Hangi kask daha güzel ?

Ls2 FF351 düz parlak siyah almayı düşünüyodum ancak yeni bir modeli çıkmış daha çok hoşuma gitti.Bu yeni modeli görüp bakan inceleyen oldu mu? Olduysa nasıl görünüyor sizce güzel mi düz siyahtan? Düz model olan : http://www.feyizoglu.com/FF-351-Single-Mono-Kask_45441.html#0 Yeni model olan ...
  7. I

Motosiklet çalınması hakkında

Arkadaşlar merhaba.Nasipse bu cuma tvs apache alacağım.Yalnız çok ciddi bir sorunum var o da oturduğum apartmanın garajı yok.Dün gittim yakınlarda iki otoparkla konuştum biri 50 TL diğeri 75 TL dedi aylık aboneliğe.Öğrenciyim malesef o kadar veremem zaten biraz borca girerek alıcam...
  8. I

2.el motosiklet alırken nelere dikkat etmeliyim

Merhaba arkadaşlar 2.el sarı renk 2012 tvs apache 150 rtr almayı düşünüyorum ancak 500 km uzak bana.Gidince napmalıyım nelere dikkat etmeliyim ? Muhtemelen tek başıma gidicem ve motosikletten hiç anlamıyorum ilk debriyajlı motosikletim olacak. Alım işleminde plaka değiştirmeden toplam ne kadar...
  9. I

Herkese merhaba,Eskişehir'den selamlar

Öncelikle iyi forumlar herkese.Az önce üye oldum siteye.Daha önce de yaklaşık 1 yıldır ara ara pasif şekilde takılırdım.Nasip olursa bu ayın 23 - 28 arası motosiklet alacağım.Motosiklete anasınıfında peugeot 103 ile başladım :).Sonra scooter ve cup kullandım.Şimdi ilk debriyajlı motosikletimi...