Hangi kask daha güzel ?

Ls2 FF351 düz parlak siyah almayı düşünüyodum ancak yeni bir modeli çıkmış daha çok hoşuma gitti.Bu yeni modeli görüp bakan inceleyen oldu mu? Olduysa nasıl görünüyor sizce güzel mi düz siyahtan?
Düz model olan : http://www.feyizoglu.com/FF-351-Single-Mono-Kask_45441.html#0
Yeni model olan : http://www.feyizoglu.com/FF351-Atmos-Kapali-Kask_48356.html#0
Foto atamadım kusura bakmayın :santa:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

up up kimse yok mu :)

Selam kardesim hangi kask daha güzel demissin birincisi kask alırken güzellige degil saglamlıga dustugunde seni koruyacak bir kask bakman gerekir ondan sonra guzellige rengine bakarsın bu gosterdigin kasklar cok alt seviye kasklar birazdaha para biriktirip daha kalite en azından orta seviye bakarsan hem uzun omürlü hemde saglamlık acısından seni daha cok tatmin eder.

Saygılar.

2. si.. Biraz daha ekleyerek 'link' bu arkadaşı alabilirsin. Piyasa fiyatının altında zaten.. En azından benim gibi 1 ay sonra yetti ls2 kaskına demezsin..

Selam kardesim hangi kask daha güzel demissin birincisi kask alırken güzellige degil saglamlıga dustugunde seni koruyacak bir kask bakman gerekir ondan sonra guzellige rengine bakarsın bu gosterdigin kasklar cok alt seviye kasklar birazdaha para biriktirip daha kalite en azından orta seviye bakarsan hem uzun omürlü hemde saglamlık acısından seni daha cok tatmin eder.

Saygılar.
hocam şimdilik param buna yetiyor başka bi kaskimda yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

2. si.. Biraz daha ekleyerek 'link' bu arkadaşı alabilirsin. Piyasa fiyatının altında zaten.. En azından benim gibi 1 ay sonra yetti ls2 kaskına demezsin..
Rüzgar aldığından dolayı mi yetti dediniz hocam :)

Maddi durumlardan dolayı bende ls2 kullanıyorum eğer hiç kaskın yoksa daha da üstüne ekleyemiyorsan tabiki al kullan. Ben arkadaşın ls2 ler arasında model farkına yada desene bakmasına neden takıldınız anlamadım. Yani tabiki daha iyi kasklar önermek her zaman en iyisi ama maddi durumlarda gözardı edilecek şeyler değil. Benim paramda ls2 ye yetiyordu gittim 10 tane desenin içinden seçtim. 200 liraya daha iyisi vardı ama para yoktu yani napalım. Geçenlerde katıldığımız bir eğitimde E belgesi olan kaskı alıp kullanabileceğimizi diğer aşamaların konforla alakalı olduğunu söylediler. Ayrıca kaskı alırken fiyatın yanında kaskın kaç yıllık olduğunada dikkat et kelek çıkmasın sonra. desen olarak 2.si güzel ben birde evil twini beğeniyorum bak oda hoş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar