Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
250 cash 300 kredi olarak alıyorum motoru. Ödemesini de ben yapıcam. Krediyi babamın üzerine çekeceğim için mecbur 50 tane soru soruyor. Sizin yazdığınız cevapları da ona gösteriyorum. Benim dediğime itimad etmiyor çünkü :)
Bende onu düşünüyordum. Kimse böyle kampanya yapmaz kolay kolay. Peşin fiyatına kredi kartı olmayanlar için 15 ay a kadar taksit diyorlar.
1754849789
Ama onlarda zx4r yok yeni modeli. zx4rr var o da 767 lira. o motora kesinlikle çok bu fiyat. Ne kadar peşin fiyatına taksit de olsa. Bi de yeşil...
Deniz antalya'da yaşıyordu. Her gün araba ile geçtiğim yollardan onun o hızla geçtiği videoları görünce çok şaşırıyordum. Gerçekçi gelmiyordu yani o kadar hızlı sürmesi. Düşün yani nasıl bir sürüş tarzı var.
Kesinlikle makul abi. 550 liraya şuan sahibinden de o kadar temizi yok. Ve satıcı büyük bayii olunca kaçırasım gelmedi. Muhtemelen Haftaya alıcam. Bir de motor İstanbul'da. Ben Antalya. Nakliye için de para almıyorlar o da bir artı benim için.
İyi forumlar. Kawasaki ZX4R düşünüyorum. 2024 model 7000km'de Hatasız çiziksiz ve Kawasaki bayisi ARN motors'dan alacağım. Fiyatı 550.000. Sizce şuan alınır mı? Yoksa Sonbahara doğru fiyatlarda bi düşüş gerçekleşir mi? Ben düşüş olacağını pek sanmıyorum ama size de bir sorayım dedim.
Öyleyse sıkıntı büyük :):). Muhtemelen ZX4R'ı alırım. 2 kere ceza yersem model düşürürüm diye düşündüm. En azından aldıktan sonra değeri düşmeyen ve kolay satılan motor. Biraz da risk benim ki.
İstersen 80 beygiri 10 beygire düşürürsün bizim mevzumuz bu değil. Ruhsata işletebiliyor musun işletemiyor musun? İşletemezsin çünkü %30 dan fazla güç düşüşlerini ruhsata işletemiyorsun. Bu motoru A2 uyumlu yapmak için motorun gücünü %42 kısman lazım.
Abicim yapamıyorlar işte. 1 düzine bayi ile görüştüm hepsi aynısını söylüyor. Dedim ki bunlar belki bilmiyordur Kawasaki'ye mail atayım. Dönüş yaptılar ve aynı şekilde yapılmadığını söylediler.
Yaptırılmıyor. A2 yaptırılabilmesi için KW'nin serviste %50 den fazla düşürülmemesi gerek. Yani ZX4R'ı A2 ile kullanmanın hiç bir mümkünatı yok. Ancak bayiden düşük KW ile çıkarsa öyle olur o da türkiyede var mı bilmiyorum daha önce görmedim.