Alamadık işte. İlk gün bitti dediler ama inanmıyorum ben. 1 hafta sonra 485 den tekrar piyasaya çıktı. İşin içinde art niyet var biraz
Alamadık işte. İlk gün bitti dediler ama inanmıyorum ben. 1 hafta sonra 485 den tekrar piyasaya çıktı. İşin içinde art niyet var biraz
Ben de 650 düşündüm de ZX4R her türlü daha cazip geliyor.Ben 2024 Aralık ayında 517'bin den ninja 650 aldım, şimdi liste fiyatı 665bin lira. İyiki almışım diyorum, bir yandan da keşke X4R alsaydım diyorum. İnsanoğlu doyumsuz işte ne yapacan![]()
İyi forumlar. Kawasaki ZX4R düşünüyorum. 2024 model 7000km'de Hatasız çiziksiz ve Kawasaki bayisi ARN motors'dan alacağım. Fiyatı 550.000. Sizce şuan alınır mı? Yoksa Sonbahara doğru fiyatlarda bi düşüş gerçekleşir mi? Ben düşüş olacağını pek sanmıyorum ama size de bir sorayım dedim.
250 cash 300 kredi olarak alıyorum motoru. Ödemesini de ben yapıcam. Krediyi babamın üzerine çekeceğim için mecbur 50 tane soru soruyor. Sizin yazdığınız cevapları da ona gösteriyorum. Benim dediğime itimad etmiyor çünküAlmak için her hangi bir engelin yoksa
Motosiklette şu an satıştaysa her an biri gelip alabilir.
Soru şu: Sen almaya gittiğinde satıcı biraz önce satıldı dediğinde üzülüp, üzülmeyeceğini düşün ona göre karar ver.
Yani üçün, beşin hesabını yapma.