I WON kullanıcısının son içeriği

1. I

PLASTİK KAYNAĞI NEREDE YAPILIR

Merhaba arkadaşlar. Motorum superlight 150 arkadaşlar. Arka çamurluğum kırıldı orayı plastik kaynağı yaptırmak istiyorum istanbulda nerede yaptırabilirim bunu yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. I

HGS SAÇMALIĞI

Merhaba arkadaşlar. Dün ilk defa uzun yola cıktım notorumla sakaryadan istanbula geldim.yola cıkmadan hgs alayım dedim ptt şubesine gittim ordaki bayan motorlara kart şeklinde veriyoruz dedi 6.sınıf oluyo dedi bende daha önce hic almadığım icin doğrudur dedim aldım. Bayan bana bu kartı...
  3. I

Yokuşda ve hızlıyken stop etme sorunu

Merhaba arkadaşlar. Motorumla yokuş çıkarken veya düz yolda 80 90 km hızla giderken frene bastığım anda motor stop ediyo böyle gaz almamaya başlıyo tekliyo ve sonra stop. Motorumu ilk çalıştırdığım zaman canavar gibi kaçıyo ama bi iki dkk sonra motoruma gaz veriyorum gidiyo ama zorla gidiyo...
  4. I

keeway superlight 150 yedek parça yardım lütfen

Arkadaşlar öncelikle merhaba. benim bi keeway superlight 150 motorum var deposunda sıkıntısı var değişmesi lazım. Fakat yedek parça sıkıntısı çok büyük iki yerde var ama onalarda bi depo için 600 lira para istedi arkadaşlar şaka gibi. Forumdaki konuya baktım ama çok eski bilgiler vardı. Bu...
  5. I

Aküyü değiştirdik 1 gün sonra yine aynı. Yardım!

Arkadaşlar keeway superlıght 150 aldım 1 hafta önce motorun aküsü aldıkdan bi.kaç gün sonra bitti götürdüm tamirciye aküyü değiştirdim dediler sonra bi gün sürdükden sonra yine aynı oldu marşa basıyorum ateşlenme olmuyo ses geliyı ama ateşleme olmuyo. Acemi olduğum için acaba aküyü değiştirdim...
  6. I

Motoruma Kavuştum Forumdaşlarım. Şimdi Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Merhabalar arkadaşlar. Bugün 8 aylık bir bekleyişin sonunda motoruma kavuştum. 4 bin km de bir keeway superlıght 150 aldım. Çok yoğun duygular yaşıyorum beklediğimden daha güzelmiş motor sahibi olmak.Fakat acemilik ve bilgisizlik canımı çok sıkıyo hiç bir bilgim yok gerçi çok okudum izledim...
  7. I

İlk Deneyim İçin Yorumlarınızı Bekliyorum

Herkese selamlar ben sakaryadan emre. Arkadaşlar yeni yılda bi regal raptor 150 almayı düşünüyorum ilk deneyimim olucak bu. Motor hakkında düşünceleriniz deneyimlerinizi bekliyorum. Tavsiye başlangıç motoru da olabilir. Bide arkadaşlar başlangıç olarak almam gereken ekipmanlar nelerdir öğrenci...
  8. I

Regal Raptor 150 e2 yorumlarınızı bekliyorum beyler

Selam arkadaşlar. 2015 de regal raptor 150 e2 almayı düşünüyorum.Aramızda bu motora sahip olan kullanan varsa bilgi verirse sevinirim. Kuba superlıght 200 ile regal raptor arasında seçim yapmam lazım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. bol motorlu günlerrr :))
  9. I

Sakaryadan Kocaman Selamlar :D

Ben emre. Sakaryada üniversite okuyorum. 22 yaşndayım . Aranıza yeni katıldım ve bende sizin gibi motor tutkunuyum. Böl motorlu günlerr inşallah :):)

Yeni mesajlar