hypermuse17 kullanıcısının son içeriği

1. H

Android için Uygulama yazmak.

herkese iyi geceler arkadaşlar, aranızda teknoloji ile ilgilenen biriler var mı ? aklımda motorcuların işine yarayacak çok güzel bir uygulama fikri var ama bu sadece fikir, teknolojik bilgim yetersiz olduğu için bunu uygulamaya dökemiyorum. kafamdaki şeyi eğer tam anlamıyla yansıtırsam gerçekten...
  2. H

montum yağmur geçirir mi ?

iyi akşamlar arkadaşlar prosev marka bir montum var 4 mevsim diye aldım ve alırken su geçirmez olduğu söylendi ama içindeki kışlık yeleği çıkarınca hava dahi alıyor gibi, tabi bu kol boşluklatından da geliyor olabilir. neyse kurye işi yaptığımdan yaz kış yağmur çamur karda falan hem motor...
  3. H

çok kararsız kaldım tavsiye ve öneri bekliyorum

iyi akşamlar arkadaşlar, peder bey ile ortak bir cbf'imiz vardı bana sormadan satmış. tabii buna çok bozuldum geçen aradığımda da sana bi sürprizim var dedi. neyse ben şehirde yemek üzerine kuryelik yapıyorum Motoran Dante 100 marka model bir motorun var tam bir çile. bi kaç zamandır bu motoru...
  4. H

Çene açılır kask mı normal kask mı ?

herkese iyi geceler öncelikle kaskım baya bi eskidi yenisini almaya düşünüyorum şuanki kaskım çene açılır kask çok rahat şehir içinde falan çene açık şekilde kullanıyorum ama bir yerde bu çene açılır kaskların çok büyük risk taşıdığını duydum, gerçeği yansıyor mu şayet evet ise nedir bu...
  5. H

Boş konuştum ama ne alsam bilemedim. Enduro severler baksın lütfen

öncelikle herkese merhaba, ilk olarak tanışma başlığına yazmadan direkt buraya geldiğim için herkesten özür dilerim. sizden motor tavsiyesi isteyeceğim ama öncelikle biraz hikayemi anlatayım sizce istediğim cc için yeterli miyim değil miyim kısaca bi fikir edinmeniz için. öncelikle ilk motor...

Yeni mesajlar