Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet bu gün mondialin hatta tüm motosiklet markalarının içindeki en ucuz vitesli motosiklet olan mondial 125 agk motosiklet aldım 1220 ytl peşin fiyatı hsbc kredi kartına 12 ay taksitle 1380 ytl + plaka ruhsata agk mı aldım daha plakayı beklemeden atladım motora 50 km yaptım en son 100 km sürate...
arkadaşım bu gün mondial kt 125 motosiklet aldı fiyatı uygun , oturuş pozisyonu fena değil ama o titreşim yokmu aman tanrın böyle birşey ömrümde görmedim ben iki zamanlı krosada bindim onda bile bu titreşimin 100 de 1 i yoktu 40 - 50 km süratle giderken birşey yok 80-90 dedimi bilmiyorumda o...
kaskın içinde şarkı söyleyenler bende bağıra bağıra şarkı söylüyorum acaba bizi duyanlar varmıdır nasılda zevkli oluyor öle değilmi hadi varsa bu şekilde yaşadıklarınız yazın
öncelikle mrb motorum ve ben aranıza yeni katılıyoruz
şu an kafamda vitesli motora tam adapte olabilmek daha doğrusu racing motor kullanabilmek için iyi bir başlangıç motoru almak istiyorum şu an özellikle yamaha rx 135 ilgimi çekiyor bu motoru kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı...