bu gün mondial 125 agk motosiklet satın aldım

evet bu gün mondialin hatta tüm motosiklet markalarının içindeki en ucuz vitesli motosiklet olan mondial 125 agk motosiklet aldım 1220 ytl peşin fiyatı hsbc kredi kartına 12 ay taksitle 1380 ytl + plaka ruhsata agk mı aldım daha plakayı beklemeden atladım motora 50 km yaptım en son 100 km sürate çıktı düz yolda daha zorlamadım açılsın birazdaha bakarız bakalım kaç görecek ibrede doğrumudur oda tartışılır gerçi aldığımda ufak tefek problemleri vardı hatta 0 km olduğu halde pas bile var ama benim için bunlar hiç önemli değil ilk vitesli motorum ve arka fren olayına debriyaja tam adaptasyon için bunu kullanacağım reflekslerimi iyice geliştirdikten sonra 600 cc lik bir honda cbr aklımda kısmet bakalım ben motorla çok dolaştığımdan 2 ayda 7-8 bin km bakalım yapabilecekmi bozulmadan göreceğiz size bu sorulupta yanıt bulunamayan motor hakkında yavaş yavaş bilgi vermeye çalışacağım

Hadi hayırlı uğurlu olsun. Hemen resimleride ekle tabii.
Allah kazasız belasız sürüşler versin.

Rüzgarın bol olsun

tşk ler arkadaşlar bu motoru kullanan arkadaşlarımında motorla ilgili bilgilerini alabilirsek iyi olur çünkü bu motor sınıfının en ucuz motoru vitesli ve ucuz motosiklet sahibi olmak isteyen arkadaşlar bu motorla ilgili bilgiler edinmek isteyebilirler

cuma günü 115 km sürate çıktım yolda eyim vardı ama son sürati kesinlikle bu değil daha sıkıştırıla bilir

bu motor nasıl birşey 115 surate çıkan 125cc motoru merak ettim doğrusu

Abi ben bu motoru eğer aldırabilirsem düşünüyordum ama çok kötü geldi bana cantlar tel birde arkada yaslanmaya hiç bi yer yok güzel bişey düşünülürse olur heralde herşeyini açıkla ama motoru sağlam mı değil mi arıza çıkartıyor mu...:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Senin olsun da üç tekerli olsun ve Allah tekerine zeval vermesin. Güle güle kullan. :)

valla bende merakla yorumları beklıyorum ? eger memnun kalınılırsa neden japon ıcın bır yıl daha beklıyeyım dımı yau?

arkadasım bnde de var mondial 125 agk 2006 model 120 km hızı rahat goruyorum... şimdii şehir içinde sürüp 100 ü gecmemek varr bide asvalta çıkıp basmak varr :D haksızmıymm ama şunu diorum bnm motor 120yi rahat görüoo ;)

bende aynı tip kuba km125-6 var sırf mavi rengi var diye onu aldım.Çok Memnunum.Benim şimdiye kadar görebildigim en iyi hız 110 ama ben rodaj da fazla sıkıştırmadım motoru.Mondiali bilmem ama benimkinde titreşim yok denecek kadar az yakıtıda cok iyi dostum iyi bir seçim yapmışsın.

hayırlı olsun kardeşş

şimdi sana önerim ön dişli ve arka dişlileri buyut emişlerini açtır benzinden cebin yanar ama hızı 140 garanti zincir aarı nı falan güzel ce baktır dişlileri degiştirin ce bir iki hafta basa bildigin kadar bas alışsın motor ve birde arkadaslar yeni motor aldıgınız zamn açılmasını beklemeyinn aldıgınız günden itibaren motoru basın zorlayın daga tasa çıkın yararlı oluyor bende ki 125 uag 160 ı gördü dijital ibre ilee satabilirim 5 bin tl :cat::wiinkk:

kazasız belasız kullanmak nasıp etsın kardeş ilk başlarda motoru çok zorlam 80 - 90 takıllilk 1000 km ilk bakımdan sonra zorlaa benden tawsiye ;)

Adam geçen sene yazmış, şimdiye çoktan onun sağı solu dökülmüş, satmıştır bile. konu ise 2006 başlangıçlı :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar