Hyjal kullanıcısının son içeriği

1. Hyjal

Alpinestars T-GP Plus Air Ceket , Alpinestars Scheme Eldiven ve Bering Pop Bot

Arkadaşlar çok az kullanılmış yazlık mont eldiven ve dört mevsim su geçirmeyen motosiklet botumu ihtiyaç fazlalığından dolayı satıyorum.Ürünleri toplamda 8-10 sefer giydim giymedim , hiçbiri yıkanacak kadar dahi kirlenmedi bile.Ürünlerin kendi resimleri aşağıda. Alpinestars T-Gp Plus Air...
  2. Hyjal

GSX-R 600 İlk Detaylı Temizlik

Herkese merhaba, Bir süredir aklımda olan motorun grenajlarının içine girip detaylı bir temizlik yapıp çıkmak fikrini nihayet gerçekleştirdim.Detaylı temizliğe girmeden önce grenajları söküp önce Meguiars Ultimate Wash Wax ve 3M Kil uygulayarak grenajın dış kısmındaki boyanın üzerine yapışmış...
  3. Hyjal

Benim Hikayem YBR 125 - GSX-R 600

Öncelikle herkese merhaba, Foruma öncelerden beri üyeyim fakat konu açmak bugüne kısmetmiş. Benim motosiklet maceram eve sıfır Yamaha YBR 125 alınmasıyla başladı ve Yamahanın gidonuyla tanıştım , ilk sıralarda yaşadığım sürüş zevki ve aldığım keyif motosikletlere daha da bağlanmamı sağladı...
  4. Hyjal

Herkese Selam :)

Merhaba arkadaşlar adım Engin , Istanbulda yaşıyorum ve öğrenciyim.Bu forumu arkadaşım sayesinde buldum.Motor sporlarıyla daha önceden de ilgileniyordum i bu spora Yamaha YBR125 ile başladım.Umarım herkes iyi vakit geçirir , keyifli , bilgi ve tecrübe paylaşımıyla daha güvenli 2 teker üzerinde...

Yeni mesajlar