Husnun kullanıcısının son içeriği

1. Husnun

çok temiz r6

Suzuki gsxr 600 alacağım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar linkden ulaşabilir. http://www.sahibinden.com/mukkemmel_1999_model_r6_kacmazzz!!!- 13WQQaXQQ13825407WQQpXQQdisplayitem
  2. Husnun

600tl ye gsxr

arkadaşlar net de gezerken gördüm paylaşmak istedim http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme_kutahyadan_ciglik-90WQQaXQQ13858174WQQpXQQdisplayitem&keyword=suzuki%20gsxr
  3. Husnun

Suzuki gsxr 600 k6

Selam arkadaşlar, r6 mı satıp 2006 model gsxr 600 alıyorum fakat araştırma yapmama rağmen forum da bu motor hakkında çok bilgi bulamadım.Sizden ricam bu motor hakkındaki görüşlerinizi tecrübelerinizi iyi ve kötü yanlarını paylaşırmısınız.Özellikle bu motoru kullanan yada kullanmış olan...
  4. Husnun

Kawasaki ER5 2005 hakkında bilgi

Selam arkadaşlar Kawasaki ER5 2005 model (4500km) hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler •Tutan bir modelmidir? •2.el piyasası nasıldır? •Kronik bir arızası varmıdır? •En önemlisi kolay satabilirmiyim
  5. Husnun

Yardım lazım

Selam arkadaşlar,bir konuda fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.Motorum (99 yamaha r6)dünden beri sorunlu çalışıyor,rolantideyken bile sesi kesik kesik sanki herhan stop edecekmiş gibi,düşük devirlerde sarsıntı yapıyor vurduruyor,özellikle bir ve ikinci vitesde kalkışlarda ve yavaşladığım...
  6. Husnun

Depo Çizik Yardım

Arkadaşlar gereksiz bir konu olduysa kusura bakmayın.Kardeşim bu sabah yanlışlıkla elindeki anahtarla motorumun (R6-kırmızı) deposunu çizdi.Çok derin olmayan bir çizik ama alttan hafif beyaz çıktı.çok sinir etti gözüme acayip batıyor.Bu çiziği gidermek için bir malzeme, ürün yada tavsiye...
  7. Husnun

Lütfen yardım

Arkadaşlar selam.Bügüne kadar venox 250 almayı düşünüyordum fakat racing motorların tarzıma daha uygun olduğuna karar verdim.(ilk motorum olmayacak). Tecrübeli arkadaşların ve abilerin fikrine ihtiyacım var.Eskişehirde racing kullanan arkadaşlara danıştım honda cbr600f tavsiye...
  8. Husnun

venox 250. arıyorum

Selam arkadaşlar,temiz,fazla km. yapmamış,çiziği eziği olmayan kymco venox250 arıyorum.5000-7000tl arası bütçem var.ilgilenenlere duyurulur