- Konu Yazar
Selam arkadaşlar,bir konuda fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.Motorum (99 yamaha r6)dünden beri sorunlu çalışıyor,rolantideyken bile sesi kesik kesik sanki herhan stop edecekmiş gibi,düşük devirlerde sarsıntı yapıyor vurduruyor,özellikle bir ve ikinci vitesde kalkışlarda ve yavaşladığım zaman resmen tekliyor sonra gazı açınca yüksek devirde topluyor kendini hiçbir sorun çıkartmıyor.Bu durum özellikle motor ısındıkça artıyor.Acaba neden olabilir ustam bugün kapalı o yüzden size sormak istedim.
Ayrıcı bugün bursa ya gittim, inegöle kadar hiç durmadım inegölde durdum bir baktım motorun altına birşey damlıyor yağ değil büyük ihtimalle su çünkü koku ve kayganlık yoktu elledim, bir süre damladı sonra kesti.Acaba bununla bir ilgisi varmıdır.Tecrübeli abilerimin yardımlarını bekliyorm şimdiden teşekkürler
yokmu arkadaşlar bir anlayan
Ayrıcı bugün bursa ya gittim, inegöle kadar hiç durmadım inegölde durdum bir baktım motorun altına birşey damlıyor yağ değil büyük ihtimalle su çünkü koku ve kayganlık yoktu elledim, bir süre damladı sonra kesti.Acaba bununla bir ilgisi varmıdır.Tecrübeli abilerimin yardımlarını bekliyorm şimdiden teşekkürler
yokmu arkadaşlar bir anlayan
Son düzenleme: