Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce açmış olduğum konuda http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/183059-kendin-yap-%27custom-arka-camurluk-siyirici-tozluk-yada-adi-herneyse.html çamurluk yapımından bahsetmiştim, motorumda yaptığım değişiklikler neler, ne gibi süreçlerden geçti bahsetmeden önce...
Düzenleyim derken yanlışlıkla sildim tekrar yüklenecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Merhaba arkadaşlar, malum önümüz kış hazırda elimde malzeme varken yağmur ve çamurdan korunmak için çamurluk yapımına başladım, proje boyama...
Selam arkadaşlar, konu başlığından anlaşılacağı üzere bu başlık altında motosikletimle ilgili kendi yaptığım şeyleri paylaşacağım. 37 yaşındayım 19 senedir motosiklet kullanıcısıyım, yaz kış demeden her fırsatta motosikletimi kullandım. Çok iyi ve çok kötü motorlarım oldu, bütçemin el verdiğince...