Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görünüşe göre karar verecek olursam cromwell, mantıklı karar verecek olsam TVS derim. Bu arada kampana freni diske tercih ederim zincir yağlarken sıçrama derdi olmaz ve balatası daha uzun gider zaten asıl frenleme gücü öndedir. Kendi motorumda önde de kampana var ve lastiği kitleyebilecek güç...
Aslında göğsüme bağladığım kamerayla yolun güzel kısımlarında videolar çektim ama açıyı ayarlayamamışım çoğunlukla göstergeleri ve aşağısını göstermiş tek tük açısı iyi olanları da ayıklayıp konuşmasız olarak paylaşabilirim belki
Bana kalsa Trabzonda da Akçaabatlı bir arkadaşımın önerdiği yaylaya çıkıp orada çadır atacaktım ama babamın ısrarı üzerine içleri rahat etsin diye o gün pansiyonda kaldım en çok içime oturan oraya verdiğim para oldu. Gerçekten de pansiyon fiyatları çok uçuk ama benim Akraba dağılımım da fena...
Son mesajdaki yol ve daha fazlasını yaptım.
1. gün: Ankara – Çankırı – Tosya – Ilgaz Dağı Milli Parkı – Kargı – Saraydüzü.
2. gün: Saraydüzü – Durağan – Vezirköprü – Havza – Kolay – Bafra.
3. gün: Bafra – Samsun – Ordu (Perşembe tarafından) – Giresun – Trabzon.
4. gün: Trabzon – Of – Çaykara –...
Tavsiye için teşekkürler Saraydüzünde dedemler oturuyor. O yolu defalarca arabayla yaptım. İyi bilirim. Bir kere bisikletle de gidecektim de hava şartları ve Ilgazdaki rampalardan dolayı Çankırıdan geri dönmüştüm.
Aklınızda keşke yapsaydım diye kalmasın. Bence yapın motor büyütmeyi de beklemeyin. Sabırlı olduktan sonra her motor her yola gider. Motora bile gereke yok bisikletle günde 200km yaptığımı bilirim (Pursaklar-Nallıhan). Motor tecrübeniz benden çok bu arada. Benim daha 4000km'cik kadar tecrübem...
Ankarada oturuyorum. Akşehirde makine mühendisliği okuyorum. Aslen Erzincanlıyım.
1748684619
Yazın bir Ankara Sinop yapacağım. Bu konuyu açtıktan sonra eklemediğim 2 yola daha çıktım. Akşehir-Antalya yaptık Mondial nevada 250'li bir arkadaşla. Antalyada 2 gece kamp yapıp döndük. Ondan sonra da...
15 Ocak’ta almış olduğum ilk motorum, 100cc’ye çevrilmiş Küba Dragon 50 ile yaptığım uzun yolları paylaşmak istedim. Sırasıyla:
Aldığım gün: Burdur-Akşehir 170 km
31 Ocak: Akşehir-Ankara 270 km
16 Şubat: Ankara-Akşehir
Tarihini hatırlamadığım bir gün: Bir kez daha Akşehir-Ankara
28 Mart...
fiat bis ile ben 6 senedir uğraşıyorum kendisini çok iyi bilirim. Şanzımanını kendim dağıtıp toplamışlığım vardır. Yalnız onun motor parçaları artık bulunmadığından onun için de swap düşünüyorum. Düşünüdüğüm motorlar 0.8 maruti ve 1.1 uno 60s gibi motorlar. reklamımı da yapayım instagram...
https://hizliresim.com/pyq6al5
https://hizliresim.com/jjio20z
Makinenin son hali bu. Direkt 3 vites 75cc Minarelli motor taktım.
Manyak proje oldu bu kadar aradan sonra.
İyi hort yaptım.
Kendi bisikletime çin malı kitlerden takarak bir motorlu bisiklet yaptım ama son hızı ve yokuş kabiliyeti çok kısıtlı bunu motoru bisikletin viteslerine bağlayarak çözmeyi düşündüm. Daha mantıklı bir fikri olan var ise önerilere açığım. Şu an hızı 30-35km/h gibi bitiyor yokuşları ise 18-20 ile...
50cc lik mobilet motorlarını nerede bulabilirim bulursam piyasası kaç paradır bunların kazıklnamyalım
motoru bisiklete takmak için istiyorum bu konuya DIY kısmına konu açarım başlarsam