hsk kullanıcısının son içeriği

1. hsk

PCX ÇİZİK YERLERİ RÖTUŞ YAPMAK

Motorum da çizikler mevcut bunu rötuş yapmak istiyorum. Nasıl yaparım boyayı en uygun nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Boya kodu NHB35 HONDA PCX 150
  2. hsk

pis benzin

Aldığım benzin den dolayı motor stop edip gaz yememeye başlamıştı.Motorun benzin deposunu Söktüm benzini boşaltım , benzin fitresini hortumu ve karburaTöru söküp temizledim. Şuan bi sıkıntı yok , ben bu pis benzini 5 lt lik su şişesine koymuştum pislik dibe çökmüş öyle duruyor, bu benzini tekrar...
  3. hsk

Kask meselesi

Bugün kask ım motorun üstünden yola düştü ve üstünden araba geçti parçalandı.Kullandığım ls2 shogun modeli ydi ve cok rüzgar alıyordu. Şimdi yeni bir kask almam gerekiyor , aklımda nitro n2000 ve Mt Blade modelleri var.Fiyat olarak maximum 300 civarı olacak sekilde kask öneriniz nelerdir...
  4. hsk

Yeni motorum suzuki an 125

Merhaba forum üyeleri 2 senedir kullandığım daelim s2 yi maddi nedenlerden ötürü satarak,suzuki an 125 e dönüşyaptım.Attan inip eşeğe binmeye karar verdim şimdilik sıkıntı yok motordan memnun gibiyim hız, ayna ve daha küçük tekerler hariç.Umarım beni üzmez herkese iyi akşamlar.
  5. hsk

Daelim s2 250 cc maxi scooter satılık

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-daelim-s2-250-maxi-scooter-401266471/detay
  6. hsk

Koltuk ihtiyacı olan baksın

Evimde ki yer sıkıntısından ötürü elden çıkarıyorum ihtiyacı olan benimle irtibata geçebilir. Fiyatı 100tl'dir esenyurt'da oturuyorum.
  7. hsk

Bina iskan meselesi

Değerli mt ailesi 3yıl önce bir ev aldım.Aldığım vakit emlak şirketi 1aya iskan çıkacak diyerek sattı evi.Herkese aynı şeyi yapmışlar şimdi muhattap mutahit oda her defasında çıkacak diyerek milleti başından satmakta.Iskan olmadığı için su faturası şantiye olarak görünüyor ve ortak ödeniyor tek...
  8. hsk

Ellerine sağlık MOTO GARAJ SERKAN USTA

Selam mt ailesi motorum kasım ayında çekişten düştü,düz yolda 40'ı geçmez olmuştu.Zorda olsa yola düştüm ve motoru beylikdüzü'nden gaziye serkan usta'ya götürdüm.Söktük debryaj olan kısmı debryaj bitmiş,kayış gitmiş,krank sallanıyor. Dedi bunlar yapılacak tamam usta ne kadar tutar 1.000tl yi...
  9. hsk

Yedek parça konusunda kafam karışık

Selam değerli form üyeleri bir konuda size danışmak istiyorum. Motorum için krank,debriyaj,km saati ve kayışa ihtiyacım var.Turkiyede ikinci el olarak krank buldum 500tl,Sıfırı 800tl debriyaj sıfırı 300tl kayış sıfırı 130tl toplam da 1.230tl tutuyor sıfır alırsam. Bide benim motordan satan biri...
  10. hsk

Daelim s2 250 ile yollara devam

İlk zamanlar beni üzecek diye korkuyordum açıkcası bu motoru alırken,şimdi ise nerdeyse hemen hemen hergün tepesinden inmiyorum.Öyle zaman oluyor ki iki adımlık markete bile motorumla gitmek istiyorum.Asya mı herkes biliyor neredeyse,bana çektirdiklerini tam ihtiyacım olduğu vakitlerde marş...
  11. hsk

Gösterge çubuğu

Selam arkadaşlar motorumun hız gösterge çubuğu kırık onu tane olarak ya da set olarak satan yer var mıdır ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ---------- ++++ Güncel ++++
  12. hsk

İş arıyorum ( Beylikdüzü , Esenyurt ,Beykent )

Merhaba motosiklet tutkunlari.Ayın 1 i itibariyle şimdiki iş yerinden ayrılıyorum.Şuan güvenlık görevlisı olarak çalışıyorum.Fakat gecesı gündüzü belli değil bayramda izin hakkı yok vb. nedenler den ötürü bu işde devam etmek istemiyorum. Bildiğiniz bir fabrika varmı sürekli kredi ödediğim için...
  13. hsk

İtalya'da oturan yada tanıdığı olan varmı ?

Selam arkadaşlar motorumun marş motoru bozuldu.Ebay dan sipariş verdim ama hala kargo olmadı.Şayet italya da oturan yada tanıdığı olan varsa yardımcı olabilecek çok makbule geçecek.İstediğim ürünü bulup bana hızlı kargo ile göndermesi. Duruma göre ebay daki siparişi iptal edeceğim. Motor daelim...
  14. hsk

Kaza yaptım :(

Akşam 7gibi işe gitmek üzere yola çıktım.Biraz gittikden sonra iş arkadaşımı da alarak devam ettim.Düz yolda sete yaklaştığım için fren yapmamla tekerin kayması bir oldu,her ne kadar denge sağlamaya çalışmış olsamda hem motorun ağır oluşu hemde Artçı oluşundan ötürü motoru sağa...
  15. hsk

Lastik basıncı hakkında

Dün akşam lastiğe vida girdiğini gördüm karşıya geçmem gerektiği için oto lastikçıye fitil attirdim. Adam 30 hava bastı eşimle binince lastik yere değdi resmen bende yine hava bastırdım 40 yaptı bu seferde ama yolda tutuşun iyi olmadığını fark ettim şimdi iki kişi toplam 140kilo ağırlık için kaç...

Yeni mesajlar