İş arıyorum ( Beylikdüzü , Esenyurt ,Beykent )

hsk

Merhaba motosiklet tutkunlari.Ayın 1 i itibariyle şimdiki iş yerinden ayrılıyorum.Şuan güvenlık görevlisı olarak çalışıyorum.Fakat gecesı gündüzü belli değil bayramda izin hakkı yok vb. nedenler den ötürü bu işde devam etmek istemiyorum.
Bildiğiniz bir fabrika varmı sürekli kredi ödediğim için sıkıntıya düşmeden bir yer bulmam gerekiyor.Vasıfsız eleman ilanı gördüğünüzde paylaşırsanız memnun olurum.Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum tekerinize taş dey'mesin.

Kıraç , Büyükçekmece , Hadımköy , Avcılar civarı da olabilir.Önemli olan servisi ve mesai yapma imkanı olması.

Son düzenleme:
Hsk inşallah iş bulursun. Kredi öderken işsiz kalmak ne demek iyi bilirim. Herşey gönlünce olsun.

hsk

Hsk inşallah iş bulursun. Kredi öderken işsiz kalmak ne demek iyi bilirim. Herşey gönlünce olsun.

İnşallah teşekkür ederim.Güvenlik olarak iş var ama ben artık bayramda çalışmak istemiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------

Güncel ++++

beylikdüzü organize sanayi sitesi içersindeki firmaların bir çoğunun önünde pankartlarda yazıyor eleman aradıkları.

osb içersindeki sokaklarda motorla biraz tur atarsaanız eminim denk gelirsiniz

hsk

beylikdüzü organize sanayi sitesi içersindeki firmaların bir çoğunun önünde pankartlarda yazıyor eleman aradıkları.

osb içersindeki sokaklarda motorla biraz tur atarsaanız eminim denk gelirsiniz

Şuan zaten B.O.S.B mermerciler sitesi'nde çalışıyorum her iş çıkışı bakarak gidiyorum.Çoğu düşük maaş malesef ama aramaya devam.

hsk

Öneri yapan arkadaslara teşekkür ediyorum.
Aramaya devam ediyorum 1-2 yerle görüştüm 1.000tl maaş veriyorlar ev kiralari olmuş 800tl adamların verdiği paraya bak !!!

"Hayırlısı bakalım"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar