hozcano kullanıcısının son içeriği

1. H

2.El ilanlarda yazanlar ve serviste baktırınca ortaya çıkan gerçekler

"full+full, yatması, düşmesi, boyası yok, sıfırdan farksız, ikinci sahibiyim" diye taa şehrin öte tarafına gidip baktığınız motoru araştırıp bir de servise sokunca şahsın üçüncü sahibi (niye bir kişiyi atlıyorsa), ön çamurluğun değiştiği, her iki tarafın derin çiziklerle harita gibi olduğu...
  2. H

KÖPRÜ GEÇİŞLERİNDE HGS'YE 7 tl YAZMASI

15 Temmuz Şehitler köprüsünde gişelerin kaldırılmasıyla birlikte artık 6.sınıftan 7 tl alınıyor. Karayollarını aradım, öncelikle OGS olarak sistemin çalıştığını, 6.kategorinin tanımlı olmadığını ve dolayısıyla her geçişte 7 tl alınacağını, 0850 460 60 60'ı arayarak (en az 5 dk bekleniyor)...
  3. H

Motorcuların işe yarayan/yaramayan efsane çözümleri

Dünyanın medeni ülkelerinde normal bir taşıt olarak görülüp saygı gören motosiklet ve kullanıcılarının işi çok kolay. Motorlar ucuz, benzin ucuz, ekipman çeşitliliği bol ve tabi ucuz. Ülkemizde bunların tamamen tersi bir durumda olunca ve para hep bir numaralı sorun olunca çözümleri de kıvrak...
  4. H

neden doğru dürüst kışlık tulum satılmaz bu ülkede?

https://www.amazon.com/gp/product/B00DOHKDEY/ref=pd_sbs_263_1/159-1338403-2443154?ie=UTF8&psc=1&refRID=QXKCGMWAP15RQ61SM9GW ya da https://www.amazon.com/gp/product/B00B3W57N4/ref=pd_sbs_263_2/159-1338403-2443154?ie=UTF8&psc=1&refRID=QXKCGMWAP15RQ61SM9GW Biri 350, diğeri 450 dolar. Bunlara...
  5. H

Pilot Street soğukta kayıyor mu?

Selamlar. R25 için Pilot street mi Rosso 2 mi, işte bütün mesele. Ağırlıklı kuru havada, arada sırada yağmurda kullanıyorum. 5 bin km yaptım irc ile ama havaların soğumasıyla birlikte lastikler "beni değiştir" diye bağırmaya başladı. Çok da okudum bu konuda, danıştım kullananalara sonuç yarı...
  6. H

Herkese merhaba.

1 yıldır R25 kullanıyorum. Hem bir çok konuda bilgilerimi artırmak, hem sizlerin hem de kendi tecrübelerimi paylaşmak için buradayım. Herkese tekrar merhaba, tekeriniz düz bassın, kazasız belasız inşallah.

Yeni mesajlar