hondacıali50 kullanıcısının son içeriği

1. H

A1 ehliyet

A1 ehliyetteki cc sınırı kalktı mı bazı polisler kalkti diyor bazısı yok kesin net bi bilgi var mı link falan bazı sitelerde de yazıyor
  2. H

Para biriktirme konusu

Abilerim ablalarım üstadlarim motor,ehliyet,ekipman icin para biriktirmeye çalışıyorum ama desteğe ihtiyacım var. Şuan bankada 475 500 e yakın param var. Ne yaparak çoğaltabilirim. Not:ahşap yakma sanatı yapıyorum ticaret yapmaya çalışıyorum olmuyor yardımınıza ihtiyacım var.
  3. H

ss için uzun yol ekipmanı

honda cbr 125 r ile uzun yol yapacağım uzun yol ekipmanları nelerdir yanıma neler almam lazım ?
  4. H

uzun yol ekipmanları

arkadaşlar uzun yola çıkarken yanınıza aldığınız ekipmanları yazarsanız sevinirim yardım edin:bounce:
  5. H

karar veremedim yardım !!!

arkadaşlar 125 cc başlangıc motoru alıcağım yamaha yzf r125 ve honda cbr 125 r arasında kaldım önerilerinize açığım.
  6. H

super sport kask sorunu

abilerim ben honda cbr 125 r almak istiyorum almadan önce ekipmanı tamamlıyacağım ama cross kasklar çok hoşuma gidiyor super sporta onla binsem sorun olur mu yakışırmı önerileriniz nelerdir ilk ls2 ff351 düşünüyorum ama cross kasklarda güzel
  7. H

125cc lik super sport onerisi

125cc lik super sport onerisi yakisikli sesi guzel al benisi iyi olan bir motor tavsiyeniz var mi ben cbr 125 dusunuyorum ama daha iyisi varmi
  8. H

honda cbr 125 yardım..

ben 14 yaşındayım 2 sene sonra honda cbr 125 ve a1 ehliyet almak istiyorum ama para biriktirme konusunda yardıma ihtiyacım var suan motor için 55 tl birikmiş param var.sizin önerileriniz nedir bu konuda nasıl biriktirmeliyim.::facepalm1::

Yeni mesajlar