Para biriktirme konusu

Abilerim ablalarım üstadlarim motor,ehliyet,ekipman icin para biriktirmeye çalışıyorum ama desteğe ihtiyacım var. Şuan bankada 475 500 e yakın param var. Ne yaparak çoğaltabilirim.

Not:ahşap yakma sanatı yapıyorum ticaret yapmaya çalışıyorum olmuyor yardımınıza ihtiyacım var.

Sen bize destek olsana bankada 475 500 e yakın paran varmış . Hayalinde ki motoru merak ettim .
Ticaretten anlamam anlasam 80.000 lirayı hiç etmezdim .

Para biriktirmenin öğüdü olmaz. Bunu herkes bilir. Ama ahşap yakma sanatınızı nasıl paraya çevirebileceğinizi soruyorsanız o konuda güzel fikir veren çıkabilir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Önümüz 14 Şubat, hediye olarak alınabilecek birkaç ürün hazırla koy Instagram'a koy Facebook'a daya sponsorlu reklamı illa ki birkaç kişi merak edip seninle temasa geçecektir. Letgo'yu da unutma..

İnstagram vb yerlerden ilan ver sosyal medya çok önemli ama kapıda ödeme olayı için iş yeri açman lazım diye biliyorum birde vergi kaçırmaya girede bilir dikkat et.

İşinizi nasıl geliştirebileceğiniz "kelin merhemi olsa" temalı ayrı bir yazı konusu ...

Para biriktirmek ise basit matematiğe dayandığından bir kaç ana noktaya değinilebilir:

Belli bir süre içinde elde edeceğiniz tüm gelirleri ve giderleri tek tek sıralayın. Topladığınızda aradaki fark kenara koyabileceğiniz para olacaktır.

Bunun artması için ya gelirlerinizi artıracaksınız; ya da kısabildiğiniz kadar giderlerinizden kısacaksınız.

Örneğin:
Sigarayı bırakabilirsiniz, kullanıyorsanız eğer...
Dışarda yemeği azaltabilirsiniz.
Market alışverişlerinizi gözden geçirebilirsiniz.
Ekmeği bile evde undan fırında yapmak iyi bir başlangıç olabilir...

Diğer seçenek borç almak :)

Ha bir de E şıkkı var, ama o daha çok Dede Korkut hikayelerinden Deli Dumrul başlığında inceleniyor, ki güncelliğini yitirdiği pek de söylenemez ... :)

Belli bir süre içinde elde edeceğiniz tüm gelirleri ve giderleri tek tek sıralayın. Topladığınızda aradaki fark kenara koyabileceğiniz para olacaktır.

Bunun artması için ya gelirlerinizi artıracaksınız; ya da kısabildiğiniz kadar giderlerinizden kısacaksınız.

Tam bunu yazacaktım o ne biri benden önce yazmış.

Kardeşim fotoğraf atarmışım hiç görmedim ahşap yakma sanatını.

İşinizi nasıl geliştirebileceğiniz "kelin merhemi olsa" temalı ayrı bir yazı konusu ...

Para biriktirmek ise basit matematiğe dayandığından bir kaç ana noktaya değinilebilir:

Örneğin:
Sigarayı bırakabilirsiniz, kullanıyorsanız eğer...
Dışarda yemeği azaltabilirsiniz.
Market alışverişlerinizi gözden geçirebilirsiniz.
Ekmeği bile evde undan fırında yapmak iyi bir başlangıç olabilir...

Diğer seçenek borç almak :)

Ha bir de E şıkkı var, ama o daha çok Dede Korkut hikayelerinden Deli Dumrul başlığında inceleniyor, ki güncelliğini yitirdiği pek de söylenemez ... :)

Tesekkurler 15 yasindayim nisanda 16 ya giricem sigaram yok yemegimi fln evden goturuyorum 5tl harclik aliyorum gunluk

Tesekkurler 15 yasindayim nisanda 16 ya giricem sigaram yok yemegimi fln evden goturuyorum 5tl harclik aliyorum gunluk
Daha çok erken önce ehliyet 4bin tl cezası var birde onu basıl ödüceksin birde kaza yaparsan yandın.

Sana önerim el sanatını geliştir 2-3 yıla iyice güzelleşir satmaya başlarsın küçük şeyler yapıp sokakta sat utanılacak bir şey yok ticaret yapıcaksın (zabıta gördünmü bu paranın arkasında kim var de)

Kardeşim fotoğraf atarmışım hiç görmedim ahşap yakma sanatını.

Daha çok erken önce ehliyet 4bin tl cezası var birde onu basıl ödüceksin birde kaza yaparsan yandın.

Sana önerim el sanatını geliştir 2-3 yıla iyice güzelleşir satmaya başlarsın küçük şeyler yapıp sokakta sat utanılacak bir şey yok ticaret yapıcaksın (zabıta gördünmü bu paranın arkasında kim var de)

Anladim abi ztn nisanda yas doluyo ehliyete yazilcam sonra ekipman en son motor

Para biriktirme işini bende yapamayıp kredi kullanıyorum.İyimi oluyor kötümü onuda anlamış değilim.Yine kredi çekip aralık ayında arabayı değiştirdim.(Yanlış anlaşılmasın zırt pırt araba değişmem. Önceki aracım 2011 modeldi.)

Bu gün fiyatlara bakıyorum aldığım arabanın.Çıldırmış millet 25 30 bin artmış.Aralıkta 72 bine sattığım aracı pazartesi ilana koymuşlar 106 bine.

Yani sözün özü para biriktirerek bir şey almak çok zor ülkede.Sürekli fiyatlar artıyor.

Para biriktirme işini bende yapamayıp kredi kullanıyorum.İyimi oluyor kötümü onuda anlamış değilim.Yine kredi çekip aralık ayında arabayı değiştirdim.(Yanlış anlaşılmasın zırt pırt araba değişmem. Önceki aracım 2011 modeldi.)

Bu gün fiyatlara bakıyorum aldığım arabanın.Çıldırmış millet 25 30 bin artmış.Aralıkta 72 bine sattığım aracı pazartesi ilana koymuşlar 106 bine.

Yani sözün özü para biriktirerek bir şey almak çok zor ülkede.Sürekli fiyatlar artıyor.

Takip etmiyorum ama muhtemelen vergilerin artmasıyla ocak ayı itibari ile fiyatlar fırlamıştır. Yoksa dolar fırlamadı.1 ay geç satsaymışsınız keşke.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar