hondacbrabii kullanıcısının son içeriği

1. hondacbrabii

Mt07

ONCELIKLE HERKESE HAYIRLI GECELER CAN CIGER KARDESIM DIYECEK KADAR YAKIN ARKADASINLA MT07 KREDI CEKEREK ORTAK ALINIRMI SIZCE ?
  2. hondacbrabii

cbr125 satip pulsar200 almak

Konu baslikta belirttigim gibi cbr125 i satip pulsar200 alsammi gornusu hizi yakiti cc ucuzlugu cok cazip geliyor hem guzel yani naked olmasi sizce iyimi tercih yapmis plurum kotumu
  3. hondacbrabii

kazadan sonra ne yapilmali

Sabah ise gelirken tek seritli yolda ilerliyoduk sonra saga donemesten donmek gerekiyordu onumuzde bir arac vardi genisten girmek icn yavas bir sekilde donuyordu bizde onu bekliyorduk arkamdaki araba beni bekliyordu sonra birtane ford sert bisekilde arkamdaki arabaya carpti oda ne yazikki bana...
  4. hondacbrabii

kaza dan sonra ne yapilmali

Sabah ise gelirken tek seritli yolda ilerliyorduk sonra saga donemesden donmek gerekiyordu onumuzde bir arac vardi genisden girmek icin yavas bisekilde donuyordu bizde onu bekliyorduk arkamdaki arabada beni bekliyordu sonra birtane ford sert bisekilde arkamdaki arabaya carpti oda ne yazikka...
  5. hondacbrabii

LASTIK SECİMİ

Cbr 125 im var fabrika çıkış lastiginden kurtulmak istiyorum lastik seciminde kararsizim yardimlarinizi bekliyorum mishelinmi Pirellimi ırc mi ?