kaza dan sonra ne yapilmali

Sabah ise gelirken tek seritli yolda ilerliyorduk sonra saga donemesden donmek gerekiyordu onumuzde bir arac vardi genisden girmek icin yavas bisekilde donuyordu bizde onu bekliyorduk arkamdaki arabada beni bekliyordu sonra birtane ford sert bisekilde arkamdaki arabaya carpti oda ne yazikka bana benle abm yere cakildik oldugmuz yerde motorda sola yatti sert bisekilde smdi trafk polisini cagirdik ben osira dukkana gectm abim vardi tutanagi tuttukdan sonra motoru hondaya goturup teslm etmekmi lazm yaptirilmasi icin karsidan haber nasil alicaz bu konuda yardm edermisiniz.

Sen makıneyi yetkili servise cekıyosun. Sonra Kazaya karısan araçların Siğorta Poliçelerini filan ıstıyorlar. Yetkili servis senın hangi evrağı getirceğini sana sölüyor zaten. Kaza tutanağını filan istemişlerdi benden. Makınen yapıldıktan sonra sen ödeme yapıosun cebinden. yada anlaşma varmı servisin bilemem. ben ödemeyı cebımden yapmıstım. daha sonra siğorta suc durumuna göre sizin vermıs olduqunuz ekspere ıban nosuna parayı yatırıyor eksper.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar