Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motor almaya çok yakınım fakat,Arkadaşlar Linkte kapının kabataslak çizimini yaptım ordan bakabilirsiniz Dışarıya koyulcak gibi değil eminim çalınır, Yokuş aşağı hiç zorlanmazlar bindikleri gibi yokuş aşağı salar kendisini hooop güle güle https://prnt.sc/gspfwg
Ehliyet alacak arkadaşlar için benim görüşüm benim tavsiyem >>
Çok göze batmayacak şekilde.Akrobatik haraketler,Patlak çatlak egzoz sesiyle sokaklarda dolaşmayacak şekilde.İnsanları rahatsız etmeyecek şekilde Bir motosiklet,Tecrübe edinme anlamında bir motosiklet alabilirler diye...
Gülelimmi ağlayalımmı arkadaşlar :) Motorum çalınmadı böyle birşey yok ama bu konuyada değinmek istedim.Bir insanın hayallerini çalmak bu kadar çokmu kolay ya ?
Ceza yok ? Polisler hiç takip bile etmiyor,Buna Yakından tanık oldum.Schooter kullanan arkadaşım Motoru çalındı
Üzerinde anahtarı...
Hayır yani arkadaşlar bende motorcuyum fakat.Bazı motovlog videoları izlerken, Çok dert ediyorlar çok sorun ediyorlar herşeyi.
200 Mt Önünde otobüs var otobüs önündeki otobüsü solluyor otobüs yolcu alıyor,arkadaki otobüste onu geçiyor ne var yani bunda ?
Adam sinyalinide vermiş sola dönüyor...