highlore kullanıcısının son içeriği

1. H

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Evet beygir mevzusu üzebilir ama hiç yoktan iyidir yine de. Ne bileyim sevinesim geldi. Mevzu bayağı Gv 250'ye kaymış. iki kelime de ben ekleyeyim. Gv 250'nin yeni modeli bir süredir ispanyada satıştaydı zaten. Hatta bir facebook grtubunda sokakta çekilmiş fotoğrafını da görmüştüm ispanyadan...
  2. H

Deri Yan Çanta Tamiri

Selamlar Deri yan çantalarım ufaktan hasar gördü ve görmeye başladı. Kayışı tutan klipsin biri (doğru mu dedim bilmiyorum) koptu ve çantaların köşelerinin dikişler atmaya başladı. İzmir'de (tercihen Bornova taraflarında;) kime gösterebilirim bunu. Normal bir çantacı yapar mı bilemedim. Fikirler...
  3. H

Merhabalar

Belki hiç bir zaman aşırı hayal ettiğim bişi değildi ama hep özenmişimdir. Akademi falan dersen hiç reel olarak hayal edecek param olmamıştı(bakınız küçük emrah). 3-5 birikmeye başlayınca niyetlendim. İşsiz kal tekrar iş bul, alırken illa biraz iyisini (göreceli tabi bu ifade) al derken ilk...
  4. H

Sırt Koruması

Selamlar....Montun(4riders Deo) içine takmak için sırt koruması alacağım ve konu ile ilgili pek fikrim yok. REVIT SEESOFT önerdiler. Konuyla ilgili yorumlarını almak isterim. örnek: http://www.motomax.com.tr/revit-seesoft-kn-sirtlik-pmu10189
  5. H

Zincir Kilit Mevzusu - Abus City Chain 1060/170 cm

Selam Arkadaşlar Yaklaşık iki hafta önce 1 yıldır almak için beklediğim (para biriktir, işsiz kal/tekrar iş bul) motosikletimi sonunda alabildim. Amazon RAMAZAN kuponuyla alınmış abus 8077 disk kilidim var. Zincir kilit olarak City Chain 1060 almayı düşünüyorum. Bugün yarın alırım. Almadan...
  6. H

Hangi Kaskı Almalıyım

Selamlar.... Arkadaşlar birkaç beğendiğim kaskın linkini koydum. Siz olsanız hangisini alırdınız, aldınız ve memnun kaldınız/kalmadınız sormak istiyorum. Olmadı benzer fiyat aralığında tevsiyeniz varsa almaktan memnun olurum. Yardımlarınız için teşekkürler...

Yeni mesajlar