|Hephaistos| kullanıcısının son içeriği

1. H

Motosikletin Gitmemesi Hakkında

Selamlar. Kısaca sorunumu özet geçeyim. Motosikletim Kuba X Boss cup motorlu bir motosiklet. Motosiklet 6.500 devirden sonrasını çevirmiyor. Ama tam 6.500 devir ne eksik ne fazla. Bir şey engelliyor daha fazla çevirmesini hissedebiliyorum. Normalde daha fazla devir çevirebilen bir motosiklet o...
  2. H

Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun

https://youtu.be/pM4wifmbHvE?si=lUKA37WUF1x8D2BA Arkadaşlar motosikletim marş verdiğinde böyle zzzzz edip ateşleme yapmıyor. Bazen uzun süre bazen ise böyle bir iki sefer oluyor. Sorun ne ateşlemeden mi kaynaklı ?? Bilen biri aydınlatsın lütfen..
  3. H

Motosiklet Patlama Sesi

Az önce markete girdim. Motoruma binip eve gidecektim. Kontağı çevirdim marşı verdim ve marşı tam alıp ateşleme yapacağı anda bir patlama sesi meydana geldi. Ondan sonra tekrar marş vermeyi denedim marş almadı sadece zzzzz diye boşa dönüyormuş gibi bir ses duydum. Motor çalışır vaziyette marş...
  4. H

Motosikletin Zor (Geç) Ateşleme Yapması (Lütfen Yardım)

Merhabalar. Forumda yeniyim öncelikle bir yanlışım olursa kusura bakmayın. Şimdi benim konum aslında epey karmaşık o yüzden kısaca anlatmaya çalışayım. Motosikletim Kuba X - Boss 50. Motoru 2.el satın aldım ve aslında motor temiz bir motor bir sorunu yoktu. Aldıktan sonra motosiklet sinyal...

Yeni mesajlar