*Heka kullanıcısının son içeriği

1. *Heka

Arai Axces II XL

Merhaba, Henüz 6-7 aylık olan kaskımı tarz değişikliği nedeniyle satıyorum. Arai Axces II XL Beden Üzerinde Orijinal Arai Pinlock bulunmaktadır. Herhangi bir deforme söz konusu değildir. Fiyat için lütfen pazarlık etmeyiniz. 1600 TL.
  2. *Heka

Sezon başlıyor, ısınma turu.

Klişe bir giriş ile başlamak isterdim, üzgünüm. Kanalıma hoş geldiniz yok, hoş gittiniz hiç yok! Bu kanaldan öncesi veya sonrası yok, tek fark artık kaydediyor olmam. Ufak ufak, ara sıra bir şeyler paylaşmaya karar verdim. Bi bakın... İzlemek isterseniz yapacağınız tek şey abone olmak...
  3. *Heka

Muğla Sakar Geçidi Yamaha R25

Merhaba, https://youtu.be/dWRM5c5OOzM
  4. *Heka

Yamaha MT-07 Yan Çanta, Depo Üstü Çanta, Ön Cam

Merhaba, Yamaha MT-07 için soft yan çanta, Kappa depo üstü çanta ve ön cam. Yan çanta demiri ve depo üstü için çanta için aparatları mevcuttur. KAPPA RA308 DEPO ÜSTÜ ÇANTA Hepsi 2500 TL.
  5. *Heka

Xiaomi Yi Vlog Seti

Merhaba, Xiaomi Yi Uluslararası Versiyon Beyaz 2 Adet Yedek Batarya ve Şarj Ünitesi (Toplam 3 Batarya) Su Geçirmez Orijinal Kabı Kask için Çene Bağlantı Aparatı Ürünleri tek olarak satmıyorum, set olarak alabilirsiniz. Sahibinden ilan numarası 583839555. (Ilan onay sürecindedir.)
  6. *Heka

2013 Yamaha R6 25000 KM

Merhaba, 2013 Model 25000 KM'de 45000 TL Kaza, yana yatma vb bir durum söz konusu değil. Bakımları düzenli olarak yapılmıştır. Beyaz renk, üzerinde Avcrom Egzoz var. Orijinal egzoz beraberinde verilecektir. Katlanır plakalık mevcut, orijinali beraberinde verilecektir. Mitas Sport Force+...
  7. *Heka

2017 HONDA CBR 250 Kırmızı

Merhaba, 24 Nisan 2017 trafiğe çıkışlı motosikletimi satıyorum, ayrıntılı bilgiler ilanda mevcuttur. İlan linki.
  8. *Heka

2017 Honda Periyodik Bakım Ücretleri (2017 CBR 250)

Merhaba, Bugün sohbet ederken konu bakım ücretlerine geldi bir şekilde. Bajaj ve Yamaha'nın periyodik bakım ücretlerini duyunca benim atın giderlerini paylaşmazsam olmaz dedim. 2017 Model CBR 250 ve muadili bir Honda'ya sahipseniz ödeyeceğiniz miktarlar aşağıdaki gibi olacaktır. Yorum...
  9. *Heka

4Riders Hörgüçlü Deri Ceket

Merhaba, Şubat 2017’de satın aldığım deri ceketimi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Herhangi bir deformasyon söz konusu değil. Bir defa bakımı yapıldı. Şu an en kirli şekilde yeni sahibini bekliyor. ( XL Beden ) 700 TL 5531905170
  10. *Heka

2017 CBR 250

Merhaba, 24 Nisan 2017 trafiğe çıkışlı Kırmızı/Siyah renkte 8000 KM'de Mitas MC 50 lastikli Herhangi bir ekstrası yok. 1000-3000-6000 bakımları yetkili servisinde yapılmıştır, faturaları mevcut. Takas tekliflerinizi değerlendirebilirim. İlan Linki
  11. *Heka

4Riders Armor Hörgüçlü Deri Ceket

Merhaba, Şubat ayında satın almıştım, herhangi bir deforme söz konusu değildir. Sahibinden ilan numarası 437008018
  12. *Heka

2016 KTM RC 390 İkinci Kez Blok Kitledi

Merhaba, Bildiğiniz üzere motosikletim RC 390 blok patlatmıştı. Uzun uğraşlar ve saçma diyaloglar neticesinde 1500 TL fark ile yeni motosikletimi teslim almıştım. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Linkini paylaştığım konuyu incelemeniz şu an da paylaşacaklarımı daha...
  13. *Heka

Vespa ile Ordu-Texas Belgeseli Osman Gürsoy

Osman Gürsoy, 70’li yılların tüm imkansızlıklarına rağmen Vespa motosikletiyle Ordu ve Londra arasında tam 19 kez gidip geldi ve bu seyahatlerinde her seferinde farklı yollar kullanarak Avrupa’yı baştan sona gezdi! Amerika ve Kanada arasında da gitmedik yer bırakmayarak hayallerinin de ötesine...
  14. *Heka

Casio G-Shock 3159*JA

Hiç kullanılmamıştır, güneş enerjisi ile şarj olabilmektedir. Sahibinden ilan numarası 400086446 Japonya'dan hediye gelmişti.
  15. *Heka

D&R'dan Alının Orijinal Filmin Sansürlü Olması

Merhaba, Kemal Sunal klasiklerini seven birisiyim. İmkan buldukça orijinal DVD/CD satın alıp arşiv yapıyorum. Devlet Kuşu filmini bilirsiniz, malum bir bakkal sahnesi var, aldığım DVD orijinal ancak bu sahneyi kesmişler. Eserin bütünlüğü bozulmuş. Anlam veremediğim nokta bu orijinal eserin...

Yeni mesajlar