heimatlos kullanıcısının son içeriği

1. H

HGS istatistiği

Son 2 aydır motorsikletimle paralı yol ve köprülerden geçerken bir istatistik tuttum. Çok aşırı trafik olmadığı sürece şeridi ortalayıp mesafeli gittim, diğer forumlarda bahsedilen herhangi bir taktiği uygulamadım. Boğaziçi Köprüsü ve FSM'de Toplam 67 çift yönlü ( Anadolu'dan Avrupa'ya sonra...
  2. H

Sürtünme nasıl giderilir?

Abilerim selam, Bu sabah motoru sokağa çıkartıp garajı kapatırken, motorum düştü. Çok fazla bir hasarı yok ama arka tarafta biraz sürtünme, ön tarafta da bir çizik var. Kaskosu ve Sigortası var ama kaydına işletmeye değer mi? Ufak bir işlemle halledilebilecek bir şey mi? Bir de bu işlemi...
  3. H

R25 ve XMAX 400

Arkadaşlar Selam, Bir kaç aydır R25 sırası bekliyorum malum, geçen haftasonu bir kaç günlüğüne motor kiralayıp annemle istanbul turu yaptık. Ben 95 kiloyum, annem de bir o kadar var, haliyle Forza 250 yokuşlarda, otobanda falan zorlandı biraz. Ancak asıl sıkınım şu ki, annem maxi-scooter'lara...
  4. H

65 bine 3 seçenek

Yamaha Bayiisi R25 için 30 kişilik sıra var, Ağustosta motor gelecek ama 3-4 tane gelecek dedi. MT25 falan da yokmuş ellerinde. 56 binlik motor, sarı sitelerde 65 bine koymuşlar zaten. Eylül-Ekime kadar motor almam lazım. Bir kaç seçeneğim var. 1- R25 sırası beklemek, ( 2021 ya da 2022 modeller...

Yeni mesajlar