Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Motorumdaki solmuş plastik parçaları boyayacağım. Daha önce belki tutar diye spreyi alıp sıktım ama tabi 2 ayda döküldü.
1) Plastik için astar gerektirmeyen boyalar yeterli olur mu yoksa mutlaka astar-boya-vernik üçlüsünü mü tercih etmeliyim?
2) Presto markasını kullanan...
Herkese merhaba,
Bir arkadaşımın motosikletinde benzin bitti ve heralde hortumlar vs. dibine kadar çekti.
Gayet normal çalışan benzini yeniden doldurduktan sonra birden çalışmamaya başladı. Ancak tam gaz açınca marş alıyor. Tam gazda tutarken en fazla 4000 devire çıkıp, patır kütür ses çıkarıp...
Herkese merhaba arkadaşlar,
Merak ettiğim ve kimsenin ihtiyaç duymamasını umduğum bir konu hakkında özellikle avukat arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
Kaza sonrasında yere düşersek üzerimizdeki ekipmanların gördüğü zararın karşı tarafın trafik sigortasından karşılanması mümkün müdür? Ya da...
Herkese merhaba arkadaşlar,
GT250'den Inazuma'ya geçmiş biri olarak yardımcı olur ümidiyle tecrübelerimi paylaşmak istedim. Öncelikle hatılatmak gerekir ki GT250 naked, Inazuma ise commuter. Yani aslında karşılaştırmak tam da doğru değil ancak 250 sınıfında racingler harici seçenek malum çok...
Herkese merhaba,
Son zamanlarda beliren bir sorunla başa çıkmaya çalışıyorum. Yardımlarınız bekliyorum.
Karbüratörlü Hyosung GT 250 motosikletim şehir içinde 90-100 km/s altı hızlarda sorunsuz çalışıp ivmelenmesi pürüzsüzken ne zaman ki 100 km/s civarı 1-2 dakika kadar sürüyorum, önce gaz...