Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14 k kilometre Rtr200ü var kardeşimin gidişi duruşu titremesi Ns200 den iyidir ama çok fazla montaj hatası var sadece bineceğim motoru söküp takmam diyorsan Ns200 tabikide daha iyi bir seçenek
1779003983
Hem ns200 su soğutmalı uzun yola yüksek devire daha müsait bir motor bizim rtr 200 su...
Bu paraya sıfır cg ye binmek 2. El raidere binmekten daha uzun ömürlü sağlıklı bir seçenek olur
Not: tvs motosikletleri bir sürü montaj hatasıyla geliyor motosikleti söküp takmayı bilmiyorsanız Hayır göremezsiniz Motosikletten
1778937749
Cg alacaksanda çelik jant olmasına dikkat et tel jant...
Motorun farının ışığına ihtiyaç duydum 10 dakika çalışmadan açık bıraktım motor marş almadı neyse biraz ıkındım kakındım marş aldırttım 2 dakika daha açık bıraksam komple bitecekmiş akü motosiklet aküsünden marş harici bir şey beklememek lazım
Kuba tk03 ve cg dışında pek bir seçenek yok maalesef attığın model Tam baş ağrıtacak modellerden benim CB 125f 2021'den beri satışta ama hala yedek parça sorunu var mesele ne kadar çok sattığı
41.000 kilometre sürdüm mekaniği ilk günkü gibi ve Evet çok zorladım yemek Sepeti kuryesiyim Çünkü keyfince dilediğince sür 80de bağırmaya başlıyormuş🤣🤣 lan bağırsın ne olacak
İşin özü arkadaşlar motor 50 km/h kadar çok sessiz elektrikli bisiklet gibi çalışıyor biraz ses çıkarınca ürkmüş...
Dediğin her şeye katılıyorum ama bu fiyata muadilleri var ben kuryelik için aldım kuryelik yapılacaksa PCX çünkü cb'nin yedek parçası yok lastik taktırdım orijinal ebat bulamadım ön balata 1500 tl kendim değiştirdim servise sol depo grenajı sordum stokta yok olsada 5000 tl dedi iç parça hariç...
100.000 kilometre üstü yapan birçok ybr kullanıcısı var bunlardan biri benim yakın arkadaşım ama ben bugüne kadar 30.000 kilometre üstü yapan Mt görmedim ikisi de aynı firmanın motoru ya mt'nin ybr'den daha kalitesiz olduğunu kimse de iddia edemez
Belli ki forumda da yenisin buradaki kullanıcıların %90'ı sadece yazın sadece yazın 300+ kilo bmw gs tarzı binen dayılar ama soruna Gelecek olursak yani motorda teker yapılacaksa nk al geç