Hebun kullanıcısının son içeriği

1. Hebun

Önerilerinizi Bekliyorum.

2. El konusunda katılıyorum 2. El sıfır ayarında motorlar sıfırından 40-50 k daha ucuz
  2. Hebun

Önerilerinizi Bekliyorum.

14 k kilometre Rtr200ü var kardeşimin gidişi duruşu titremesi Ns200 den iyidir ama çok fazla montaj hatası var sadece bineceğim motoru söküp takmam diyorsan Ns200 tabikide daha iyi bir seçenek 1779003983 Hem ns200 su soğutmalı uzun yola yüksek devire daha müsait bir motor bizim rtr 200 su...
  3. Hebun

125 CC Motor Önerisi Bütçe 70 K

Bu paraya sıfır cg ye binmek 2. El raidere binmekten daha uzun ömürlü sağlıklı bir seçenek olur Not: tvs motosikletleri bir sürü montaj hatasıyla geliyor motosikleti söküp takmayı bilmiyorsanız Hayır göremezsiniz Motosikletten 1778937749 Cg alacaksanda çelik jant olmasına dikkat et tel jant...
  4. Hebun

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Rtr200 al montaj hatalarınıda giderdinmi 100 k km gider
  5. Hebun

motorun aküsüyle telefon şarj etmek

Motorun farının ışığına ihtiyaç duydum 10 dakika çalışmadan açık bıraktım motor marş almadı neyse biraz ıkındım kakındım marş aldırttım 2 dakika daha açık bıraksam komple bitecekmiş akü motosiklet aküsünden marş harici bir şey beklememek lazım
  6. Hebun

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

Cb125f im var 43 k kilometre oldu sadece yağ ve filtrelerini değiştirdim ilk günkü gibi. bu motor için garanti gereksiz
  7. Hebun

Gebertirim Seni Bak!

Bu kask çıkarma mevzusunda ne diyeyim pek bilemiyorum bence kuryeler pek takılmamalıydı buna arada bir kaskı çıkarıp boyunu da dinlendirmek önemli
  8. Hebun

Debriyaj Kaçırması

Ben bu debriyaj balatalarına tak çalıştır şeklinde olduğunu sanıyordum Rodaj ilk defa duydum
  9. Hebun

Topcase önerisi

Shad 44 kullanıyorum motorumu aldığım gibi Onu da taktırmıştım çok memnunum hem şık duruyor hem Sağlam
  10. Hebun

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Kuba tk03 ve cg dışında pek bir seçenek yok maalesef attığın model Tam baş ağrıtacak modellerden benim CB 125f 2021'den beri satışta ama hala yedek parça sorunu var mesele ne kadar çok sattığı
  11. Hebun

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Kuryelerin büyük bir çoğunluğunun daha önce motosiklet kullanmamasının çoğunun zorunluluktan motosiklet kullanmaya başladığıda önemli bir faktör tabii
  12. Hebun

Motoruma acıyorum..

41.000 kilometre sürdüm mekaniği ilk günkü gibi ve Evet çok zorladım yemek Sepeti kuryesiyim Çünkü keyfince dilediğince sür 80de bağırmaya başlıyormuş🤣🤣 lan bağırsın ne olacak İşin özü arkadaşlar motor 50 km/h kadar çok sessiz elektrikli bisiklet gibi çalışıyor biraz ses çıkarınca ürkmüş...
  13. Hebun

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

Dediğin her şeye katılıyorum ama bu fiyata muadilleri var ben kuryelik için aldım kuryelik yapılacaksa PCX çünkü cb'nin yedek parçası yok lastik taktırdım orijinal ebat bulamadım ön balata 1500 tl kendim değiştirdim servise sol depo grenajı sordum stokta yok olsada 5000 tl dedi iç parça hariç...
  14. Hebun

Hangi motoru seçmeliyim?

100.000 kilometre üstü yapan birçok ybr kullanıcısı var bunlardan biri benim yakın arkadaşım ama ben bugüne kadar 30.000 kilometre üstü yapan Mt görmedim ikisi de aynı firmanın motoru ya mt'nin ybr'den daha kalitesiz olduğunu kimse de iddia edemez
  15. Hebun

Hangi motoru seçmeliyim?

Belli ki forumda da yenisin buradaki kullanıcıların %90'ı sadece yazın sadece yazın 300+ kilo bmw gs tarzı binen dayılar ama soruna Gelecek olursak yani motorda teker yapılacaksa nk al geç

Yeni mesajlar