Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2-3 Ay önce birçok kişinin tavsiye ve fikirlerine uyarak 2. el honda fizy 125 scooter aldım . Çok olmasada bir miktar tecrübe edindim farklı yollarda kendimi deneme fırsatı buldum ama gönlüm hep vitesli bir motosikletten yana . Yaz aylarıda yaklaşmışken elimdekini satıp vitesli almak istiyorum ...
Yaklaşık 2 ay önce honda fizy scooter aldım . 1-2 kere karlı buzlu yollarda gidip çok yavaş hızlarda hafif yan yattım özellikle bu olaylardan sonra bazı korkularım oluştu galiba . Biraz çukurlu taşlı yollara girince sanki motorun tekerleri yan yatıp altımdan kayacakmış gibi his var aynı zamanda...
Vitesli ve scooter arasında çok git geller yaşadıktan sonra trafikteki yerimi anlamak amaçlı aileminde baskılarıyla scooter aldım . Temiz ve uygun fiyatlı Honda fizy bulunca aldım . Yavaş yavaş birşeyleri öğreniyorum zamanı gelince artık maddi durum ve keyfime göre scooter veya vitesli ile...
İnternette bir araştırma yaptım ama net cevaplar göremedim o yüzden bilen kişilere burdan sormak istiyorum . Genellikle 2. el 0 motorların satıldığı belli bölgeler vardır ankaranın neresinde bulunuyor böyle bir yer ? Birkaç mağazanın olduğu yer tek bir bayi olarak değil . Bütçem çinli motorlara...
Kendim hakkında kısa bir bilgi vereyim 1,70 boyum var daha önce benzinli motora hiç binmedim (sürücü kursu hariç) . Ancak trafikteki yerimi biliyorum uzun bir süre elektrikli motor kullanmıştım.
Chopper tarzı motor düşünüyordum ama bütçem dahilindekilerin çokta garanti bir seçim olmadığını...