Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım içimde hep bir racing sürme hevesi vardı onun zevkini aldıktan sonra enduro geçerim diyodum ama benim hayaller kalsın o zaman :D
1742494607
tommy hocam sporla uğraştığım için size az gelebilir ama omuzlarım olsun görüntüm olsun daha kalıplı zaten gidip test edicem ama önerilerinize...
hocam yanlış anladınız tabikide modellik arayışında değilim mt25 dediğim gibi küçük gelmeye başladı ve haliyle rahat edemiyorum kimsenin nası gördüğü tabikide umrumda değil ama 1.60 boyundaki insanlar bile bu motoru sürebiliyor ne kadar küçük oldugunu siz tahmin edin niye aldın dersen...
Öncelikle herkese selamlar konuya hızlıca gireyim
Aktif olarak 1.80 boyunda 100 kiloyum (obez değilim spor ile uğraşıyorum :D )
mt25 sürmekteyim ama haliyle altımda çok küçük kalıyor yeni motor arayışındayım
bütçem maximum 400 bin civarinda ve özellikle racing birşey arıyorum
Ninja 400 rs 457...
Mt 25 motorum var daha 2bin kmde normal durup kalkarken bazen debriyaji bırakırken tak diye ses geliyo ama uzun degil tek bi ses böyle bunun nedeni nedir normal mi servise felan gostermeme gerek var mi sesin nerden geldiginide anliyamadim
Herkese iyi forumlar 15 16 bin civari kask icin ayarabilicegim bütcem var bu bütçeye en yakın scorpion 1400 var malzemesi karbon diye bahsedilmiş ama bu marka hakkında nedense internette çok saglikli guvenilir bilgiler edinemedim sizce bu kaskı almali miyim yoksa o fiyat bantlarında baska...
herkese iyi forumlar şöyle haftasonu sabah cıkip guzergahi guzel yerler varmi istanbul ve cevreleri için gezmelik tur atmalık yollar arıyorum uzun suredir hayalim full ekipman giyip sag seritte yavas yavas hissederek gitmek :)
scorpion exo 391 kullaniyorum ama motor yukselticegim icin kaski da yukseltmek istiyorum 10-15k arasi bi bütce ayirmam uygun olur mu agvnin kask tasarımları da ayri hosuma gidiyo ne almami önerirsiniz
herkese selamlar videoyu link olarak biraktim motoru sabah yolda giderken garip bi ses oldugunu farkettim boyle bi ses cikiyo
bu neden kaynakli yada boyle bi sesin gelmesi tamamen dogal mi normal mi
https://streamable.com/jdltn3
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki...
hocam herkese selamlar fabrika çıkışlı mrf lastiklerle kullanmaktayim motorumu ama artık değiştirmek istiyorum internetten araştırıyorum herkes başka bisey diyo tam iyi buldum dediğim lastiğe baska bi adam çok kötü yorum yapiyo sizce lastik olarak ne almalıyım bütçem 6bin civari ek olarak hız...
hocam herkese selamlar işim gereği izin alamıyorum motorumu bakima götüremiyorum sadece pazar günü musaitim bildiğiniz istanbul içi pazar günü açık bajaj servisi var mi iyi forumlar
hocam bi ay olmadi daha ns200 ug yeni çıkan modelini aldım daha 300km olmadan abs ışığı yaktı servise götürdüğümde bu motorun beynine baktığımız cihazi daha gelmedi yeni olduğu için yapamıyoruz dedi bekliyoruz dedi aranızda böyle bir şey yaşayan var mi yada bunu servis harici nerde nasıl...